Del
Vælg mellem 71 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Begtrup_Vig 130-D25926
Emne nr. 130-D25926
Hold ferie i fred og ro ved den skønne Begtrup Vig på Syddjurs

Begtrup Vig ligger smukt og uforstyrret ved Helgenæs på den sydlige spids af Djursland. Ved de dejlige sandstrande er der læ og lavt vand, så det er trygt at bade og lege i vandkanten. De ideelle forhold for børnefamilier samt for lystsejlere og surfere, så her er altid noget at se på, også hvis man ikke selv vil deltage. Herfra kan man også betragte de store skibe på vej til og fra Aarhus.

Halvøen Helgenæs er en smuk oase mellem Begtrup Vig og Ebeltoft Vig, kun forbundet med Djursland af den smalle tange "Draget". Draget blev brugt af vikingerne til at trække deres både over land, så de slap for at sejle turen rundt om halvøen. De stejle kystskrænter på Helgenæs er dannet i istiden, og på halvøen er der stadigt spor tilbage til vikingernes tid. Ta' turen til toppen af Ellemandsbjerget og nyd udsigten fra kyst til kyst.

Nationalpark Mols Bjerge støder ned til Begtrup Vig. Også her har istidens vandmasser skabt et utroligt smukt og bakket landskab. Nationalparken har et helt særlige klima, der har gjort, at mange fugle, der ellers ikke forekommer i Danmark, yngler her. Nationalparken er også hotspot for sommerfugle.

Djurslands ældste købstad Ebeltoft er topmålet af idyl med bindingsværkshuse, stokroser og brostensbelagte gader. Nyd den smukke gamle by og besøg Fregatten Jylland og Glasmuseet Ebeltoft.

Lej sommerhus Begtrup Vig her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Begtrup Vig, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Begtrup Vig er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med let adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Begtrup Vig til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Begtrup Vig her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du måtte sidde tilbage med nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Begtrup Vig, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.