Del
Vælg mellem 24 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Nimtofte_ 130-D77619
Emne nr. 130-D77619
Hold ferie tæt på Djurs Sommerland, museer, herregårde & slotte

Nimtofte er en hyggelig lille landsby på Norddjurs med flere forretninger, café og pizzaria. Her kan I kigge inden for i Pottehuset, hvor der bliver fremstillet fade, skåle, kopper og kander i glade farver - og unikaarbejder til dekoration. Derudover er der skiftende gæsteudstillinger hen over sommeren.

Nimtofte er sikkert bedst kendt for Djurs Sommerland, hvor I kan have en skøn dag med Danmarks største rutsjebane, Juvelen, og 60 andre sjove forlystelser. Kan det ikke blive vildt nok, kan I drøne nedad fra 32 m højde med 90 km/t i Piraten, eller tage med Nordeuropas største water coaster, Skatteøen, på de vildeste og vådeste oplevelser. Sommerlandet har også et hyggeligt Bondegårdsland for børn og deres forældre.

Lübker Square er en stor oase med subtropisk bad og Spa & Wellness. Her er varmt året rundt og dejlige vandaktiviteter for hele familien.

Er I historie interesserede, kan I lægge vejen forbi Stenvad Mosebrugscenter, der er et aktivt museum omkring tørvegravningens historien. Her kan I se nordbaggen Viking ælte tørvemassen, tage på tur med det lille tog ud til mosen via den smalsporede tørve-jernbane. På Djurslands Jernbanemuseum i den renoverede remise i Ryomgård kan I opleve et stykke dansk jernbanehistorie. Besøg stationskontoret fra bedstefars tid, flotte udstillinger med bl.a. modeltog, store lokomotiver, skinneknallerter.

Kan I lide slotte og herregårde, er den gamle vandborg Sostrup ved Gjerrild et godt udflugtsmål. Det samme er Clausholm Slot ved Hornslet, hvor den hvide dame går igen, og hvor der om sommeren er sjov og leg fra gamle dage i den tidligere herskabsstald. Ved Auning ligger Herregårdsmuseet Gl. Estrup, der er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. Museet er et interiørmuseum med bl.a. et væld af smukke møbler, gobeliner og malerier.

Lej sommerhus Nimtofte her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Nimtofte, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Nimtofte er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse Nimtofte til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne hos os. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Nimtofte hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Nimtofte, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.