Del
Vælg mellem 32 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Elsegårde Strand_160-E4573
Emne nr. 160-E4573
Familievenligt ferieområde tæt på idyl, natur og attraktioner

Elsegårde Strand ligger smukt ved Kattegat og er en dejlig strand - kun en gåtur langs vandet fra en af områdets allerbedste badestrande, Boeslum Strand.

Nationalpark Mols Bjerge ligger lige uden for døren, og her venter jer unikke oplevelser i det istidsskabte landskab. Nationalparken har et helt unikt dyre- og fugleliv, og ved informationscentrene kan I få mere at vide om områdets natur og historie.

Ebeltoft er Djurslands ældste købstad og en hyggelig shoppingby. De smukke gamle bindingsværkshuse med høje stokroser og gader med brosten skaber en skøn atmosfære. På Glasmuseum Ebeltoft kan man se et arbejdende værksted og skiftende udstillinger af moderne glaskunst af international klasse. Fregatten Jylland har gæstehavn i Fregathavnen, hvor det gamle træbådværft ofte har skonnerter som bl.a. Fulton på besøg.

Djursland har nogle af Danmarks bedste kyster med fiskepladser. Skal de yngste med på fisketur, er det trygt og godt i Djurs Fiskepark i Kolind, hvor der er hele tre put & take søer og fine rensepladser, toiletter og en butik med et stort udvalg af fiskegrej.

Ca. en halv times kørsel fra Elsegårde Strand finder I Nordens største Sommerland, Djurs Sommerland. Her er mere end 60 forlystelser, som Danmarks største rutsjebane og et stort vandland, så husk badetøj.

Kattegatcentret i Grenå er kåret som Nordens bedste akvarium, og i Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark og Munkholm Zoo venter jer flere dejlige oplevelser med dyr.

Lej sommerhus Elsegårde Strand hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Elsegårde Strand, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Elsegårde Strand er således det perfekte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Elsegårde Strand til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over alle mulighederne hos os. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos os, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Elsegårde Strand her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus Elsegårde Strand, er vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.