Del
Vælg mellem 17 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Knebel Vig_160-E4320
Emne nr. 160-E4320
Smukt og fredeligt ferieområde tæt på badevand og nationalpark

Den lille rolige Knebel Vig ligger ved Kalø Vig på Syddjursland. Her er der fred og ro, lavt vand og dejlige børnevenlige sandstrande, som f.eks. Knebel Strand, ligesom forholdene her er perfekte for surfere. Knebelbro Jolle- og Bådehavn er en skøn og naturlig havn, der er som skabt til hygge og naturoplevelser.

Vil I gerne på fisketur, kan I leje en båd og fiske ude i den smukke Kalø Vig eller tage børnene med til en af områdets mange put & take søer. I kan også vælge den nemme løsning og købe lækre nyrøgede fisk hos Mols Røgeri, der ligger i bunden af Kalø Vig.

Nationalpark Mols Bjerge ligger lige op til Knebel Vig, og her kan I opleve landskaber og et fugle-/dyreliv som ingen andre steder i landet. Ved informationscentrene Karlsladen og Øvre Strandkær kan I blive meget klogere på områdets natur og historie.

Skandinavisk Dyrepark ligger ved Kolind kun 22 km fra Knebel. Her kan I glæde jer over dyrenes fine levevilkår. F.eks. har både brune bjørne og isbjørne hver deres helt egen park med sø, træer og huler. Man kan se de prægtige dyr tumle og lege, når man går på en høj gangbro hen over parkerne.

Djurs Sommerland ligger blot 30 km fra Knebel og er Nordens mest besøgte sommerland. Sommerlandet har mere end 60 forlystelser og et stort vandland, så husk at tage badetøj og håndklæder med.

Lej sommerhus Knebel Vig her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Knebel Vig, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Knebel Vig er således det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Knebel Vig til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over dine muligheder hos os. Det giver ingen mening at lede efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Knebel Vig her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om vedrørende leje af et privat sommerhus Knebel Vig, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.