Del
Vælg mellem 51 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Øer Maritime Ferieby_121-52-3616
Emne nr. 121-52-3616
Ferie med masser af aktiviteter for hele familien på skønne Mols

Øer Maritime Feriebys hyggelige ferieboliger ligger idyllisk på små øer, forbundet af broer, med udsigt til havnen, kysten og den mest fantastiske natur. I feriebyen kan I benytte jer af svømmehallen, aktiviteterne i sportshallen og minigolfbanen.

Lystbådehavnen, havnebassinerne og kanalerne er oplagte steder at gå tur, og børnene kan tage på krabbejagt. Familiens lystfiskere kan glæder sig over de mange fiskepladser langs kysten i Nationalpark Mols Bjerge, der blot kræver fisketegn.

Det smukke landskab i Nationalpark Mols Bjerge består af et meget bakket terræn, stejle skrænter og stenrev i havet, løv- og nåleskove, hede og søer - og et særdeles rigt plante- og dyreliv. Her er registreret 200 fuglearter, hvoraf ca. halvdelen ikke er almindeligt udbredt i Danmark. Ca. 100 af arterne yngler her. Mols Bjerge er også hotspot for sjældne sommerfugle. Ta' på cykeltur og få sved på panden - men også uforstyrret ro og udsigt over marker og vand. Forslag til cykel- og vandreture fås på turistbureauerne.

Ebeltoft er den ældste købstad på Djursland og en meget charmerende by med skæve bindingsværkshuse, stokroser og brostenstoppede gader. Gå på opdagelse på Museum Østjylland i Det Gamle Rådhus, hvor der tit afholdes marked, eller på Glasmuseet Ebeltoft, Danmarks internationale museum for moderne glas. Fregatten Jylland er verdens længste træskib og holder til i Fregathavnen. Gå om bord på det smukke skib og få en uforglemmelig oplevelse.

Arranger en udflugt til en af Djurslands familievenlige attraktioner. Der er ikke langt til Djurs Sommerland, Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark og Kattegatcentret.

Lej sommerhus Øer Maritime Ferieby hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Øer Maritime Ferieby, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Øer Maritime Ferieby er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Øer Maritime Ferieby til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Øer Maritime Ferieby hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Øer Maritime Ferieby, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.