Del
Vælg mellem 21 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Krakær_090-39435
Emne nr. 090-39435
Et skønt og roligt område lige midt i Nationalpark Mols Bjerge

Krakær er et naturskønt område lige midt i Nationalpark Mols Bjerge. Nyd freden og roen, de store skove, søerne og det bakkede terræn - alt sammen skabt af istidens vandmasser.

Den enestående natur i Nationalpark Mols Bjerge indbyder til vandre- og cykelture. Her er masser af udfordringer i det bakkede terræn, og har I ikke selv cykler med, kan de lejes i Ebeltoft. Cykelturen kunne gå til Følle Bund syd for Rønde, hvor der i et genetableret engområde er et fantastisk fugleliv. Fugletårnet i udkanten af Hestehaveskoven giver rig mulighed for uforstyrret at studere fuglene. Et andet godt bud er Jernhatten øst for Stubbe Sø, hvor der kan opleves havørne året rundt. Fra den 49 m høje bakke er der udsigt over havet mod øen Hjelm.

Udflugten kunne også gå til Kalø Slotsruin, hvor Informationscenter Karlsladen beretter om egnens kultur- og naturhistorie med særlig vægt på temaerne oldtid, Kaløs historie og jagten ved Kalø. Fanges børnenes interesse ikke med beskrivelser og billeder, kan de hygge sig med bål og historiefortælling om fangen på Kalø Slot, eller gå på jagt efter dyr i laden. Informationscenter Øvre Strandkær har særlig vægt på temaerne planter, dyr og geologi. Her kan børnene lære at finde dyrespor.

Krakær ligger tæt på Handrup Strand, der er en af de allerbedste strande i Ebeltoft Vig. Her er fint sand, lavt lunt vand og ideelle forhold til en dag ved stranden.

Lej sommerhus Krakær hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Krakær, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Krakær er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Krakær til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Krakær her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om vedrørende leje af et privat sommerhus Krakær, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.