Del
Vælg mellem 101 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Dråby Strand_130-D10061
Emne nr. 130-D10061
Ved Kattegat og Nationalpark Mols Bjerges unikke naturoplevelser

Dråby strand er en familievenlig strand ved Kattegat på det sydlige Djursland. Her er der fin sandbund og lavt vand, og stranden regnes for en af områdets bedste. Her dyrkes også forskellige former for vandsport, og stranden har Det Blå Flag. Der er toiletter og kiosk ved campingpladsen.

Dråby Strand ligger kun få km fra Ree Park Safari, hvor man kommer helt tæt på spændende dyr fra hele verden. Der er heller ikke langt til Skandinavisk Dyrepark og Munkholm Zoo, så her er masser af både vilde og tamme dyr. Djurs Sommerland er Nordens største sommerland med mere end 60 forlystelser - heriblandt vandland, så husk badetøj.

Nationalpark Mols Bjerge er et smukt kuperet terræn, der nok kan få sveden frem på panden, hvis man tager på cykle- og vandreture her. Men det er anstrengelserne værd, for der venter jer unikke naturoplevelser med sjældne fugle og sommerfugle, fantastiske udsigtspunkter, skove og stejle skrænter. I kan blive meget klogere på området ved informationscentrene.

Ebeltoft er Djurslands ældste købstad og en spændende by med historiske bygninger og butikker. Her finder I også det internationalt anerkendte Glasmuseum Ebeltoft og verdens længste træskib; Fregatten Jylland, der har gæsteplads i havnen.

Lej sommerhus Dråby Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Dråby Strand, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Dråby Strand er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Dråby Strand til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Dråby Strand her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du skulle have spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Dråby Strand, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.