Del
Vælg mellem 32 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Thorsager_090-39172
Emne nr. 090-39172
Roligt ferieområde tæt på børnevenlige strande og attraktioner

Holder I ferie i Thorsager, har I ikke langt til børnenes store favoritter Skandinavisk Dyrepark, Ree Park Safari, Kattegatcentret og Djurs Sommerland, men Djursland har meget mere end disse attraktioner at byde på.

I Ryomgård ligger Djurslands Jernbanemuseum, hvor I kan opleve dansk jernbanehistorie og se på flotte modeltog og store gamle lokomotiver.

Gammel Estrup - Herregårdsmuseet ved Auning er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. Herregården er et levende museum, hvor I kan opleve livet på herregårde igennem århundreder. I alle skoleferier er her særlige aktiviteter for børn.

Besøger I Kalø Slotsruin, tager I turen 700 år tilbage i tiden. Informationscenter Karlsladen beretter om Kalø's historie og jagten ved Kalø. Besøg også Informationscenter Øvre Strandkær i Nationalpark Mols Bjerge og bliv meget klogere på det smukke landskab og dyrelivet her.

I Ebeltoft Vig finder I nogle af Djurslands dejligste badestrande med lavt, lunt vand og fine sandstrande. Mols Røgeri i bunden af Kalø Vig frister med lækre nyrøgede fisk og andre delikatesser. Læg også vejen forbi Mols Kafferisteri, hvor I kan nyde en kop kaffe i den hyggelige kaffebar og købe friskmalede bønner med hjem.

Snyd ikke jer selv for et besøg i de hyggelige gamle byer Ebeltoft og Grenå - her er en skøn atmosfære og oplevelser nok til en hel dag.

Lej sommerhus Thorsager hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Thorsager, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Thorsager er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Thorsager til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Du er altså fri for at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så skyldes det at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Thorsager hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Thorsager, er vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.