Del
Vælg mellem 78 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Skødshoved Strand_130-D34611
Emne nr. 130-D34611
Roligt ferieområde med store naturoplevelser inden for rækkevidde

Området ved Skødshoved Strand er et dejligt ferieområde tæt på storslået natur. Stranden her er en stenstrand og et skønt sted at gå tur. Da vandet forholdsvis hurtigt bliver dybt, er det ikke en badestrand, selvom vandkvaliteten er i top, men i de mange vige i området er der masser af børnevenlige badestrande med lavt og roligt vand og fin sandstrand, hvor børnene trygt kan bade. F.eks. i Begtrup Vig der ligger i læ ved Helgenæs. I bunden af Ebeltoft Vig ligger Handrup Strand, der er både børne- og handicapvenlig. Vandet er lavt langt ud og ofte varmere end ved andre strande.

Skødshoved Lystbådehavn er et hyggeligt sted at gå tur. Her er altid noget at se på, og børnene kan fange krabber fra molen. Kysterne på Djursland er særdeles velegnede til lystfiskeri.

Kan I lide at cykle i bakket terræn, er Nationalpark Mols Bjerge det helt rigtige sted for jer. Her er der garanti for sved på panden og høj puls, men også for skønne naturoplevelser. Stå af cyklerne ved informationscentrene Øvre Strandkær og Karlsladen og få mere at vide om de særlige forhold, der gør området så rig på dyr og fugle.

Der er flere dyr at stifte bekendtskab med i Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark, og tager I turen til Grenå, kan I opleve Kattegatcentret, der i 2016 blev kåret til Nordens bedste akvarium. Legebørn i alle aldre vil elske en tur i Djurs Sommerland.

Ta' ikke fra Djursland uden et besøg i Ebeltoft, der er egnens ældste købstad. Ud over hygge og atmosfære, smukke gamle bygninger og interessante museer, finder I her det berømte Glasmuseet Ebeltoft og verdens længste træskib Fregatten Jylland.

Lej sommerhus Skødshoved Strand hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Skødshoved Strand, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Skødshoved Strand er derfor det oplagte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Skødshoved Strand til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos os. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Skødshoved Strand hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du skulle have nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Skødshoved Strand, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.