Del
Vælg mellem 76 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Lyngsbæk Strand_160-E4617
Emne nr. 160-E4617
Lunt og godt i bunden af Ebeltoft Vig og Nationalpark Mols Bjerge

Lyngsbæk Strand er en af de dejligste strande på Mols, og beliggenheden i bunden af Ebeltoft Vig giver læ, lunere og lavt vand langt ud. Sandbunden er fast og fin, så det er trygt at lade børnene lege og soppe. Stranden er derfor det perfekte sted at tilbringe en hyggelige dag med familien.

Området omkring Lyngsbæk Strand er særdeles velegnet - og derfor flittigt brugt til - snorkling og dykning, også for nybegyndere. Gå på undervands-eventyr efter skatte i molens huller og oplev at fange fisk med harpun.

Ebeltoft er Djurslands ældste købstad og samtidig en hyggelig shoppingby med charmerende bindingsværkshuse, idylliske stokroser og toppede brosten. Besøg Museum Østjylland i Det Gamle Rådhus, Glasmuseet Ebeltoft, der er internationalt anerkendt for moderne glaskunst og Fregatten Jylland i Fregathavnen, hvor mange andre stolte træskibe ofte besøger det ansete træskibsværft.

Det bakkede landskab i Nationalpark Mols Bjerge er et eldorado for naturelskere og motionister. Cykelture her giver med garanti sved på panden, men også smukke naturoplevelser. Nationalparken har også mange fine fiskepladser langs kysten og i put & take søerne.

Djursland er rig på børnevenlige attraktioner, som f.eks. Djurs Sommerland, Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark, Kattegatcentret og Djurslands Jernbanemuseum.

Lej sommerhus Lyngsbæk Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Lyngsbæk Strand, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Lyngsbæk Strand er således det perfekte valg til en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Lyngsbæk Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Lyngsbæk Strand her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Lyngsbæk Strand, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.