Del
Vælg mellem 421 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Glesborg_045-65108
Emne nr. 045-65108
Roligt ferieområde tæt på fin badestrand og populære udflugtsmål

Glesborg er en hyggelig lille landsby på Norddjurs ca. 10 km fra den familievenlige Fjellerup Strand. Her er dejligt lavt badevand af Blå Flag kvalitet og fin sandstrand med små klitter. I et af de gamle fiskerhuse er der formidling om naturen og kulturen i området samt udstillinger med akvarier og strandfund - heriblandt et hvalskelet.

Det smukke landskab ved Glesborg er som skabt til en aktiv ferie. Her er gode cykelruter, kanosejllads, skinnecykler og fiskesteder. Cykelturen kunne f.eks. gå til den gamle vandborg Sostrup, der er bygget på en menneskeskabt ø af kampesten og hundredvis af egetræspæle.

I Djurs Sommerland kan hele familien have en skøn dag med Danmarks største rutsjebane, Juvelen, og 60 andre sjove forlystelser. Vovehalse kan også drøne nedad fra 32 m højde med 90 km/t i Piraten eller tage med Nordeuropas største water coaster, Skatteøen, på de vildeste og vådeste oplevelser. Her er også et hyggeligt Bondegårdsland for de yngre børn.

Skandinavisk Dyrepark ligger ved Kolind, og blandt parkens fascinerende dyr, kommer man ikke uden om de store brune bjørne. Bjørnene lever i en stor park på 2,5 hektar, hvor der er en kæmpe sø, et vandfald, kæmpestore træstammer og huler, hvor bjørnene kan gå i hi. Parkens besøgende går på en 250 m lang gangbro over bjørnene, så I på nærmeste hold kan se, når de leger i vandet og klatrer i træer. Besøg også isbjørnene i deres tilsvarende anlæg.

Grenås største attraktion er Kattegatcentret, der i 2016 blev kåret som Nordens bedste akvarium. Her er store hajbassiner og hajtunneller, rørebassiner, farvestrålende koralrevsfisk og meget mere. Udenfor kan børnene give den gas på den meget anderledes legeplads med store havdyr og masser af vand. Om sommeren kan børnene tage med på snorkelture og hæsblæsende sejlture i Rib både.

Lej sommerhus Glesborg hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Glesborg, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Glesborg er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stort et udbud af private sommerhuse Glesborg til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Du slipper altså for at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Glesborg hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du måtte sidde tilbage med spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Glesborg, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.