Del
Smukt ferieområde med høje bakker, badestrande og store træskibe

Nationalpark Mols Bjerge ligger i den sydligste del af Djursland, hvor istidens vandmasser har skabt det mest fortryllende landskab. De mest kendte udsigtspunkter er Agri Bavnehøj, Trehøje og Stabelhøjene. Fra disse får man et uforglemmeligt udsyn med både land og vand. Istiden skabte også vigene Kalø, Begtrup og Ebeltoft Vig, hvor man finder nogle af de dejligste og mest børnevenlige badestrande på Djursland.

Nationalpark Mols Bjerge er rig på fortidsminder. Foruden bronzealderhøjene og sporene efter vikingerne på Helgenæs, finder man Kalø Slotsruin, hvor man ved informationscentret Karlsladen kan blive meget klogere på stedets historie. De voksne via udstillingens billeder og tekster, børnene via historiefortælling. Tæt ved Rønde ligger et andet informationscenter, Øvre Strandkær, hvor hovedtemaerne er geologi, planter og dyr. Her kan børnene lære at finde dyrespor.

Den unikke natur og det specielle klima er årsagen til det enestående fugle- og dyreliv. F.eks. er der registreret 200 fuglearter, hvor godt halvdelen ikke er almindeligt udbredt i Danmark, og ved Stubbe Sø kan man se havørne året rundt. Nationalparken er desuden hotspot for sjældne sommerfugle.

Glæd jer til at besøge Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark, Kattegatcentret og Munkholm zoo. Børn og barnlige sjæle vil helt sikkert også synes om Djurs Sommerlands mere end 60 forlystelser. Sommerlandet er Nordens største.

Ebeltoft er Djurslands ældste købstad, og her kan I lade jer tryllebinde af den særlige atmosfære med bindingsværkshuse og stokroser. Ta' også på shopping og cafebesøg og læg vejen forbi Museum Østjylland i Det Gamle Rådhus, Glasmuseet Ebeltoft, der er Danmarks internationale museum for moderne glaskunst, og gå om bord på verdens længste træskib, Fregatten Jylland.

Lej sommerhus Mols Bjerge hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Mols Bjerge, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Mols Bjerge er således det oplagte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse Mols Bjerge til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på kort tid skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Mols Bjerge hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Mols Bjerge, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.