Del
Vælg mellem 21 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Skovgårde Strand_130-D74441
Emne nr. 130-D74441
Skønt feriested ved uforstyrret perle af en badestrand

Skovgårde Strand er en fantastisk dejlig og uforstyrret strand. Stranden er lang og bred med fint sand og lavt vand i Blå Flag kvalitet og er beliggende neden for en skrænt, hvorfra der er den smukkeste udsigt. Bl.a. områdets mest betagende solnedgang. En stejl trappe fører ned til stranden. Området er fredet, landskabet er mangfoldigt og smukt med seværdigheder som bronzealdergrave og borgruinen Skovgård. Også lystfiskere kan glæde sig til ferien her. Allerede fra det tidlige forår kan man få havørreder på krogen.

I Djurs Sommerland kan hele familien have en skøn dag med Danmarks største rutsjebane, Juvelen, og 60 andre sjove forlystelser. Kan det ikke blive vildt nok, kan I drøne nedad fra 32 m højde med 90 km/t i Piraten, eller tage med Nordeuropas største water coaster, Skatteøen, på de vildeste og vådeste oplevelser. Her er også et hyggeligt Bondegårdsland for de yngre børn.

Skandinavisk Dyrepark ligger ved Kolind, og blandt parkens fascinerende dyr, kommer man ikke uden om de store brune bjørne. Bjørnene lever i en stor park på 2,5 hektar, hvor der er en kæmpe sø, et vandfald, kæmpestore træstammer og huler, hvor bjørnene kan gå i hi. Parkens besøgende går på en 250 m lang gangbro over bjørnene, så I på nærmeste hold kan se, når de leger i vandet og klatrer i træer. Besøg også isbjørnene i deres tilsvarende anlæg.

Grenås største attraktion er Kattegatcentret, der i 2016 blev kåret som Nordens bedste akvarium. Her er store hajbassiner og hajtunneller, rørebassiner, farvestrålende koralrevsfisk og meget mere. Udenfor kan børnene give den gas på den meget anderledes legeplads med store havdyr og masser af vand. Om sommeren kan børnene tage med på snorkelture og hæsblæsende sejlture i Rib både.

Lej sommerhus Skovgårde Strand hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Skovgårde Strand, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Skovgårde Strand er derfor det oplagte valg for en dejlig ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så mange private sommerhuse Skovgårde Strand til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Skovgårde Strand hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du måtte have spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Skovgårde Strand, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.