Del
Vælg mellem 175 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Bønnerup Strand_130-D73430
Emne nr. 130-D73430
Charmerende ferieområde med fin badestrand og familieattraktioner

Bønnerup Strand er en hyggelig fiskerby med en dejlig børnevenlig sandstrand, der hører til blandt Djurslands bedste. Havnen ligger ved stranden, og her er der en skøn atmosfære, hvor man kan holde picnic med grill, og hvor børnene kan lege og gå på krabbejagt i det særlige krabbefangerbassin. Vil I opleve ferieområdet på cykel, kan disse lejes på stranden. Der er anlagt fine cykelstier, som bl.a. bringer jer gennem skove og forbi slotte.

Djurslands største by Grenå ligger 22 km fra Bønnerup Strand. Byens mest populære attraktion er Kattegatcentret, der i 2016 blev kåret som Nordens bedste akvarium. Her kan I komme tæt på fisk og havdyr og opleve mere end 250 forskellige arter. Bl.a. farlige hajer, blæksprutter, farvestrålende koralrevsfisk, giftige dragefisk, søde sæler og marsvin, rokker og vandmænd. Udendørs kan børnene glæde sig til en meget anderledes legeplads med store havdyr og masser af vandplaskeri. Om sommeren arrangeres også snorkelture og vilde sejlture i Rib både.

Skandinavisk Dyrepark ligger 29 km fra Bønnerup Strand, og her møder I de dejligste dyr. Bl.a. de store brune bjørne, hvor de største hanner hver især vejer over 300 kg. Bjørnenes anlæg er en 2,5 hektar stor park med en kæmpe sø, vandfald, enorme træstammer og huler, så bjørnene kan gå i hi. Som gæst i parken går I på en 250 m lang gangbro over bjørnene, så I rigtigt kan opleve, når de leger i vandet og klatrer i træer.

Djurs Sommerland kun 20 km fra Bønnerup Strand er Nordens største med mere end 60 forlystelser. Her er rutsjebaner og vilde oplevelser i vand for de største, børnevandland og karruseller for de yngste og sjove aktiviteter, hvor hele familien kan være med.

Lej sommerhus Bønnerup Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Bønnerup Strand, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Bønnerup Strand er derfor det oplagte valg til en afslappende ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Bønnerup Strand til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Bønnerup Strand hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du skulle sidde tilbage med nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Bønnerup Strand, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.