Del
Vælg mellem 76 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Følle Strand_160-E4459
Emne nr. 160-E4459
Eftertragtet og familievenligt ferieområde i bunden af Kalø Vig

Følle Strand er et godt sted at tilbringe en familiedag med små og større børn. Børnene kan lege trygt i det lave vand, soppe og gå på opdagelse med fiskenet. De lidt større vandhunde kan iføre sig dykkerbriller og snorkel og tage på jagt efter krebsdyr, muslinger og småfisk ved molerne. Stranden har p-plads og toiletter, kiosk og det Blå Flag.

Vil I på rigtig fisketur, er der mange muligheder på Djursland. Langs kysterne finder I nogle af landets bedste fiskepladser, her kan fiskes i åer og fiskesøer, og det er muligt at tage med en kutter på havfiskeri fra Ebeltoft og Grenå.

Ta' cyklerne og lad udflugten gå til Kalø Slotsruin, der ligger på en øde ø forbundet med fastlandet af en kunstig dæmning, der er mere end 700 år gammel. Informationscentret Karlsladen fortæller om stedets historie gennem billeder og tekster, og for børnene er der historiefortælling og bålhygge.

Selv hardcore cyklister kan få sved på panden på en cykeltur i Nationalpark Mols Bjerge. Grusvejene her kræver gode dæk - og ben. Det smukke og bakkede terræn er dannet i istiden, og den helt særlige natur kombineret med det unikke klima har gjort stedet til et særligt yndet sted for fugle, dyr og insekter.

Djursland her mange spændende attraktioner for børn og dyrevenner som f.eks. Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark, Kattegatcentret og Ree Park Safari.

Der er kun ca. en halv times kørsel til den spændende shopping- og kulturby Aarhus, hvor der er seværdigheder og attraktioner for enhver smag. Er I til arkæologi og etnografi, er Moesgaard Museum en fantastisk oplevelse. Vil I gerne vise børnene, hvordan livet var i Danmark i gamle dage, bliver I ikke skuffede i Den Gamle By. Tivoli Friheden frister året rundt, og det samme gør Kunstmuseet AROS, der har mere end 10.000 kunstværker inden for alle genre. På toppen af bygningen kan I gå en runde i regnbuen og se ud over byens tage.

Lej sommerhus Følle Strand hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse Følle Strand, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Følle Strand er således det oplagte valg for en afslappende ferie med nem adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Følle Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Følle Strand hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Følle Strand, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.