Del
Vælg mellem 336 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Fjellerup Strand_090-10552
Emne nr. 090-10552
Herligt ferieområde med badestrand tæt på sommerland og vilde dyr

Fjellerup Strand er en skøn og børnevenlig badestrand med lavt vand, fint sand, hyggelige små klitter og Det Blå Flag. I et af de gamle fiskerhuse er der formidling om naturen og kulturen i området samt udstillinger med akvarier og strandfund - bl.a. et hvalskelet. Det smukke landskab ved Fjellerup Strand er som skabt til en aktiv ferie. Her er gode cykelruter, kanosejllads, skinnecykler og fiskesteder.

I Djurs Sommerland kan hele familien have en sjov dag med Danmarks største rutsjebane, Juvelen, og 60 andre sjove forlystelser. Skal det være rigtig vildt, kan I drøne nedad fra 32 m højde med 90 km/t i Piraten, eller tage med Nordeuropas største water coaster, Skatteøen, på den vildeste og vådeste oplevelse. Her er også et hyggeligt Bondegårdsland for de yngre børn.

Skandinavisk Dyrepark ligger ved Kolind, og blandt parkens fascinerende dyr, kommer man ikke uden om de brune bjørne. De største af bjørnene er de tre hanner, der hver især vejer over 300 kg. Bjørnene lever i en stor park på 2,5 hektar, hvor der er en kæmpe sø, vandfald, kæmpestore træstammer og huler, hvor bjørnene kan gå i hi. Parkens besøgende går på en 250 m lang gangbro over bjørnene, så I på nærmeste hold kan se, når de leger i vandet og klatrer i træer. Besøg også isbjørnene i deres tilsvarende anlæg.

Grenås største attraktion er Kattegatcentret, der i 2016 blev kåret som Nordens bedste akvarium. Her er store hajbassiner og hajtunneller, rørebassiner, farvestrålende koralrevsfisk og meget mere. Udenfor kan børnene give den gas på den sjove og anderledes legeplads med store havdyr og masser af vand. Om sommeren arrangeres der snorkelture og skumsprøjtende sejlture i Rib både.

Kan I lide slotte og herregårde er den gamle vandborg Sostrup ved Gjerrild et godt udflugtsmål. Det samme er Clausholm Slot ved Hornslet, hvor den hvide dame går igen, og hvor der om sommeren er lege fra gamle dage i den tidligere herskabsstald.

Lej sommerhus Fjellerup Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Fjellerup Strand, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Fjellerup Strand er derfor det perfekte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Fjellerup Strand til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på ingen tid danne dig et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at lede efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Fjellerup Strand her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål omkring leje af et privat sommerhus Fjellerup Strand, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.