Del
Vælg mellem 102 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus St. Sjørup_121-50-4068
Emne nr. 121-50-4068
Hold ferie ved det østjyske vadehav nær regnskov og sommerland

St. Sjørup Strand kaldes også "Det Østjyske Vadehav", da her altid er garanti for masser af godt lege-sand og ofte sparsomt med vand. Fjellerup Strand er en rigtig dejlig badestrand lige i nærheden, og her er der masser af vand. App'en "Story to go" guider jer gennem St. Sjørup og området med spændende historier. En sjov måde at opleve ferielandet på.

Randers Regnskov er en spændende tropisk, zoologisk have, hvor dyre- og planteliv fra verdensdelene Sydamerika, Asien og Afrika har hver deres afdeling. I det store udendørsområde ligger DanmarksParken, hvor der også er en skøn naturlegeplads.

Herregårdsmuseet ligger smukt placeret på Norddjursland ved Auning og er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. I dag er den gamle herregård et interiørmuseum med et væld af smukke møbler, gobeliner, malerier og andre interessante genstande.

Oplev et stykke dansk jernbanehistorie på Djurslands Jernbanemuseum, som holder til i den gamle, renoverede remise i Ryomgård. Se stationskontoret som det så ud på bedstefars tid, se flotte udstillinger med modeltog, store lokomotiver, skinneknallerter og meget mere.

I Djurs Sommerland kan store og små more sig med mere end 60 sjove forlystelser. F.eks. Danmarks største rutsjebane, Juvelen, Nordeuropas største water coaster, Skatteøen, og i det hyggelige Bondegårdsland.

I Skandinavisk Dyrepark kan I bl.a. nyde synet af isbjørne og brune bjørne, der boltrer sig i deres store parker med en kæmpe sø, et vandfald, kæmpestore træstammer og huler, hvor bjørnene kan gå i hi. Parkens besøgende går på en 250 m lang gangbro over bjørnene. Børnene vil også elske den store unikke legeplads.

Lej sommerhus St. Sjørup her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse St. Sjørup, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus St. Sjørup er derfor det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse St. Sjørup til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus St. Sjørup her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du måtte sidde tilbage med nogen spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus St. Sjørup, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.