Del
Vælg mellem 151 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Femmøller_045-20920
Emne nr. 045-20920
Storslået landskab, dejlig badestrand og spændende udflugtsmål

Femmøller Strand ligger i billedskønne omgivelser i bunden af Ebeltoft Vig. Stranden er meget børnevenlig med fint sand og lavt vand, og den er populær blandt børnefamilier.

Nationalpark Mols Bjerge er et fantastisk smukt sted skabt af istidens vandmasser. Har I cykler med, eller vil I hellere tage på oplevelse i ferieområdet til fods, kan I få inspiration til spændende ture og store naturoplevelser med Nationalpark Mols Bjerges app. Informationscentrene i området giver jer mere viden om nationalparkens landskab og historie. Læg bl.a. vejen forbi bronzealderens Trehøje, Jernhatten på øen Hjelm og Kalø Slotsruin.

Femmøller Strand ligger ca. 8 km fra Djurslands ældste købstad Ebeltoft. Den 700 år gamle by byder på masser af historie og oplevelser, når I går rundt i de brostensbelagte gader mellem bindingsværkshuse og andre historiske bygninger. Besøg bl.a. museerne i Det Gamle Rådhus og Farvergården, shoppe og gå ombord på verdens længste træskib Fregatten Jylland. Glasmuseet Ebeltoft har en international anerkendt udstilling af moderne glaskunst og aktiviteter for børn og voksne.

Børnenes favoritter ligger tæt på Femmøller Strand. Bl.a. Djurs Sommerland, Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark og Kattegatcentret.

Lej sommerhus Femmøller hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Femmøller, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Femmøller er således det perfekte valg for en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Femmøller til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Femmøller hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om omkring leje af et privat sommerhus Femmøller, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.