Del
Vælg mellem 57 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Gjerrild Nordstrand_121-51-3036
Emne nr. 121-51-3036
Hyggeligt og børnevenligt ferieområde med dejlig badestrand

Gjerrild Nordstrand er et rigtig dejligt ferieområde på nordspidsen af Djursland. Den fine sandstrand ligger i et roligt område, her er lavt vand, smukke stejle skrænter og en fantastisk natur.

Der er indkøbsmuligheder i landsbyen Gjerrild, hvor der i slutningen af juni hvert år afholdes et af landets største kræmmermarkeder med masser af boder, tivoli, gøgl og koncerter. Markedet er nærmere en familiefestival med en skøn stemning.

Der er kun 13 km til Djurslands største by Grenå. Grenå er en hyggelig og aktiv handelsby med gågademiljø omkring torvet, hvor der ofte er musik og udendørs servering. Grenås største attraktion er Kattegatcentret, der i 2016 blev kåret som Nordens bedste akvarium. Her er store hajbassiner og hajtunneller, rørebassiner, farvestrålende koralrevsfisk og meget mere. Udenfor kan børnene give den gas på den meget anderledes legeplads med store havdyr og masser af sjov med vand. Om sommeren kan børnene tage med på snorkelture og hæsblæsende sejlture i Rib både.

Vil I vise børnene livet på en herregård i gamle dage, kan I glæde jer til at besøge Herregårdsmuseet på Gl. Estrup Slot. I skoleferier er her særlige aktiviteter for børn.

Lej sommerhus Gjerrild Nordstrand her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Gjerrild Nordstrand, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Gjerrild Nordstrand er således det oplagte valg for en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Gjerrild Nordstrand til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Gjerrild Nordstrand her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om vedrørende leje af et privat sommerhus Gjerrild Nordstrand, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.