Del
Vælg mellem 233 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Flensborg Fjord_121-64-3030
Emne nr. 121-64-3030
Charmerende og naturskønt område i det gamle grænseland

Flensborg Fjord går gennem noget af det smukkeste af Sønderjylland med store skove, høje skrænter, frodige marker – idyllen vil ingen ende tage. Sommerhusområderne ligger som perler på en snor tæt ved vandet i det naturskønne område. Ta’ på sejltur på fjorden og oplev den maleriske kystlinje og de betagende små bugter – der er masser af muligheder, om I foretrækker turbåd, damper eller sejl.

Der er også fine børnevenlige strande langs fjorden, bl.a. i Kollund. Stranden har fint sand og lavt vand og er tildelt det Blå Flag som garant for høj vandkvalitet, og der er toiletter og p-plads i nærheden.

Der er masser af seværdigheder og udflugtsmål omkring Flensborg Fjord. Besøg f.eks. Gråsten, hvor Gråsten Slot er hovedattraktionen. Slottet er kongefamiliens sommerresidens, og når familien bor på slottet, er der hver dag vagtskifte, hvor garderne fra kl. 11.30 med fløjter og trommer går gennem byen til slottet, og hvor selve vagtskiftet finder sted kl. 12. Den smukke og frodige have er berømt bl.a. for Dronning Ingrids roser, og haven er åben for besøgende, når slottet ikke er beboet. I løbet af sommeren arrangeres der rundvisninger i haven og i slotskirken.

Sønderborg er en spændende by med et hyggeligt bymiljø med gode butikker samt spisesteder på havnefronten og masser af kulturelle og historiske oplevelser. Hver tirsdag hen over sommeren er der gratis show med ringridning på den historiske bane ved Sønderborg Slot. Slottet ligger ved indsejlingen til Als Sund og huser bl.a. et spændende museum om egnens historie. Besøg også Historiecenter Dybbøl Banke ved Sønderborg.

Lej sommerhus ved Flensborg Fjord her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse ved Flensborg Fjord, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus ved Flensborg Fjord er således det oplagte valg når det handler om en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse ved Flensborg Fjord til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over mulighederne her på siden. Du slipper altså for at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Flensborg Fjord her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte sidde tilbage med nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus ved Flensborg Fjord, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.