Del
Historisk område med mange spændende attraktioner

Den sydøstjyske egn har en spændende og begivenhedsrig historie bag sig, hvilket naturligvis også afspejler sig i mange af landsdelens byer og seværdigheder.

I Haderslev står Haderslev Domkirke som byens stolte vartegn, der kan ses næsten uanset hvor i byen, man befinder sig. Haderslev blev grundlagt i 1100-tallet, og i byens centrum findes en række velbevarede huse fra middelalderen. I sommersæsonen er der i Haderslev mulighed for at deltage i guidede ture og vægtergang i Haderslevs gamle bydel, og I kan ligeledes besøge det interessante Haderslev Bymuseum samt Ehlers Lertøjsamling.

Aabenraa var oprindeligt et fiskerleje, som i løbet af 1700- og 1800-tallet udviklede sig til at blive en skibs- og søfartsby. Skibe fra Aabenraa sejlede på den tid over hele kloden og hjembragte således både rigdom og særprægede skikke fra det fjerne østen. I dag kan man i denne historiske købstad se mange interessante spor fra fortiden, men byens hyggelige bymidte indeholder også mange gode shopping muligheder. På Kløverstierne i Aabenraa kan I få masser af frisk luft og samtidig kombinere det med motion og dejlige oplevelser.

Området omkring Sønderborg har ligeledes meget spændende at byde på. På Sønderborg Slot belyser museet den sønderjyske historie fra middelalderen og frem til nutiden med hovedvægten lagt på de historiske højdepunkter.
Et andet spændende og lærerigt udflugtsmål for hele familien er Historiecenter Dybbøl Banke, hvor historien om krigen i 1864 fortælles på en spændende og medrivende måde. Gennem breve og dagbøger fortælles om soldaternes liv, og her kan I være med i forreste linje, når kanonen affyres.

I Horsens kan man komme en tur bag tremmer og opleve livet i fængsel, som det var både for ikke så mange år siden og for mere end 150 år siden. Det gamle fængsel i Horsens er en storturistattraktion med en af de største fængselssamlinger i verden.

Sydøstjylland har også mange børnevenlige attraktioner. F.eks. Legoland og Givskud Zoo. Og så er her aldrig langt til en af områdets skønne børnevenlige strande ud til Lillebælt og i de mange fjorde. Er det ikke vejr til udendørs badeture, er det nemt at finde et godt badeland. F.eks. Slotssøbadet i Kolding og badelandet i Fredericia.

Lej sommerhus Sydøstjylland her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Sydøstjylland, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus Sydøstjylland er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse Sydøstjylland til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos os. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Sydøstjylland her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Sydøstjylland, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.