Del
En spændende historisk by med mangfoldige oplevelser i naturen

Aabenraa er en hyggelig historisk by, der med sine smukke gamle huse og brostensbelagte gader leder tankerne tilbage til 17-1800 tallet, hvor byen var en betydende skibs- og søfartsby. På Aabenraa Museum, der blev oprettet for at bevare de spændende samlinger, som byens kaptajner bragte med hjem fra store dele af verden, kan man bl.a. se etnografiske genstande fra Afrika, Kina og Japan samt skibsmodeller og flaskeskibe.

Er der lystfiskere i familien, er en fisketur med M/S Mik Pedersen på Aabenraa Fjord et sikkert hit. Skipper kender alle de gode fiskespots, besætningen underviser gerne i rengøring af fangsten, som lægges på køl, til I kommer i havn. Der er masser af fisk i fjorden, som f.eks. torsk, rødspætter og ising. Har man ikke selv fået fiskegrejet med på ferie, kan det lånes om bord. Turen tager ca. 4 timer, og man må gerne selv have mad og drikke med ombord.

En anden dejlig friluftsaktivitet for hele familien (over 6 år og under 110 kg) er en tur i trætoppene i HighPark Sønderjylland. Her klatres på baner af fire forskellige sværhedsgrader, instruktører viser jer til rette, og sikkerheden er helt i top.

I den lidt roligere afdeling venter jer en køretur på skinnecykler gennem skovene ved Aabenraa. Her kan alle uanset alder og størrelse være med, at der er rig mulighed for at holde picnic undervejs i de naturskønne omgivelser.

Er I mere til mountainbikes, kan man leje cykler af høj kvalitet på Sandskær Strandcamping og tage på tur i det smukke Løjtland eller på sporet i Aabenraa. Er I til lidt længere strækninger, kan turen til Kalvø anbefales.

Lej sommerhus i Aabenraa her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse i Aabenraa, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Aabenraa er derfor det oplagte valg til en dejlig ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udvalg af private sommerhuse i Aabenraa til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik få et overblik over alle mulighederne her på siden. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus i Aabenraa her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus i Aabenraa, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.