Del
Vælg mellem 43 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Loddenhøj_160-C1012
Emne nr. 160-C1012
Dejligt område ved Lillebælt med badestrand og fine cykelture

Ferieområdet Loddenhøj ligger ca. 13 km nordøst for Aabenraa helt ud til Lillebælt og Genner Bugt. Et naturskønt område med en hyggelig lille strand, hvor det Blå Flag vejrer som tegn på god vandkvalitet. Vandet er lavt og roligt, og der er kiosk og legeplads på den nærliggende campingplads.

Har I lyst til at besøge den smukke lille ø Barsø, afgår færgen fra Barsø Landing. Endags gæster må medbringe cykler, men ikke biler, og det er en god ide at reservere plads. Turen tager 15 min. Besøg Bars Kaffehus 100 m fra færgelejet, hvor der kan købes forfriskninger, og hvor der er sommeraktiviteter for børnene.

Har I lyst til at opleve det naturskønne område på mountainbikes, kan man leje cykler af høj kvalitet på Sandskær Strandcamping og tage på tur i Løjtland, på sporet i Aabenraa, eller på tur til Kalvø.

Ta’ turen ind til Aabenraa, hvor mange af de smukke gamle huse stammer tilbage til 17-1800 tallet. Aabenraa Museum udstiller effekter, som byens kaptajner bragte med hjem fra store dele af verden, dengang byen var en stor skibs- og søfartsby. Bl.a. spændende etnografiske genstande fra Afrika, Kina og Japan samt skibsmodeller og flaskeskibe.

Lej sommerhus i Loddenhøj hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse i Loddenhøj, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus i Loddenhøj er derfor det oplagte valg til en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse i Loddenhøj til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over alle mulighederne hos os. Der er ingen grund til at søge efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Loddenhøj her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du skulle sidde tilbage med nogen spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus i Loddenhøj, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.