Del
Vælg mellem 7 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Varnæs_160-C1048
Emne nr. 160-C1048
Naturskønt område ved vandet tæt på både Aabenraa og Gråsten

Kan I lide at fiske, er en fisketur med M/S Mik Pedersen på Aabenraa Fjord et sikkert hit. Fjorden er godt fiskevand, og Skipper kender alle de gode fiskespots. Besætningen underviser gerne i rengøring af fangsten, som lægges på køl, til I kommer i havn. Har man ikke selv fået fiskegrejet med på ferie, kan det lånes om bord. Turen tager ca. 4 timer, og det er tilladt at medbringe mad og drikkevarer. Afgang fra Aabenraa Nyhavn. Vil I gerne på sejltur uden at skulle fiske, er en sejltur med Fjordbåden Helene en god oplevelse.

Varnæs er et perfekt valg, hvis man holder af at vandre i naturen. Naturen byder både på mose, levende hegn, skove, klinter og oldtidsfund som langdyssen Kæmpestenen. Der er ruter af forskellig længde, og folder kan hentes på nettet eller turistbureauet i Aabenraa.

Aabenraa har mange smukke gamle huse, der stammer tilbage til 17-1800 tallet. På Aabenraa Museum kan man se spændende samlinger, som byens kaptajner bragte med hjem fra store dele af verden, dengang byen var en stor skibs- og søfartsby. Bl.a. etnografiske genstande fra Afrika, Kina og Japan samt skibsmodeller og flaskeskibe. Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, byder Arena Aabenraa på bl.a. en svømmehal med 25 m baner, børnebassin med vandrutsjebane og modstrømskanal, samt spa, sauna og dampbad. I SportCentrum er der bl.a. bowlingbaner og squashbaner.

Lad udflugten gå til Gråsten og besøg slottet, der er kongefamiliens sommerresidens. Haven er berømt for sine Dronning Ingrids roser og er åben for besøgende, når slottet ikke bebos. Om sommeren afholdes der rundvisning i haven og slotskirken. Gråsten ligger ud til Nybøl Nor og er ellers omkranset af skove, hvor man kan tage med på hestevognstur. Byen har et aktivt handelsliv med løbende aktiviteter som bl.a. torvedage.

Lej sommerhus ved Varnæs her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse ved Varnæs, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus ved Varnæs er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse ved Varnæs til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Du slipper altså for at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Varnæs her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om vedrørende leje af et privat sommerhus ved Varnæs, er vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.