Del
Vælg mellem 31 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Skarrev_121-63-1037
Emne nr. 121-63-1037
Hyggeligt feriehusområde med lille strand ved Aabenraa Fjord

Skarrev Strand støder op til campingpladsen, hvor der er legeplads, kiosk og toiletter. Der er p-plads i nærheden, og stranden har det Blå Flag som garant for høj vandkvalitet. Vandet er lavt og roligt, og derfor perfekt til både legende og badende børn samt windsurfing.

Aabenraa Fjord er godt fiskevand, og en fisketur med M/S Mik Pedersen på Aabenraa Fjord et sikkert hit for alle lystfiskere. Skipper kender alle de gode fiskespots, besætningen underviser gerne i rengøring af fangsten, som lægges på køl, til I kommer i havn. Har man ikke selv fået fiskegrejet med på ferie, kan det lånes om bord. Turen tager ca. 4 timer, og det er tilladt at medbringe mad og drikkevarer.

Har I lyst til at opleve det naturskønne område på mountainbikes, kan man leje cykler af høj kvalitet på Sandskær Strandcamping og tage på tur i Løjtland, på sporet i Aabenraa, eller på tur til Kalvø.

Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, er et besøg i Arena Aabenraas idrætsanlæg og svømmehal et godt valg. Svømmehallen har 25 m baner, børnebassin med bl.a. vandrutsjebane og modstrømskanal, og her er spa, sauna og dampbad. Et andet godt valg er SportCentrum med bl.a. bowlingbaner og squashbaner.

Aabenraa er en hyggelig by, hvor mange af de smukke gamle huse stammer tilbage til 17-1800 tallet. Aabenraa Museum har spændende samlinger, som byens kaptajner bragte med hjem fra store dele af verden, dengang byen var en stor skibs- og søfartsby. Her kan man bl.a. se etnografiske genstande fra Afrika, Kina og Japan samt skibsmodeller og flaskeskibe.

Lej sommerhus ved Skarrev her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse ved Skarrev, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus ved Skarrev er derfor det perfekte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse ved Skarrev til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne her på siden. Du er altså fri for at lede efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus ved Skarrev her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus ved Skarrev, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.