Del
Vælg mellem 103 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Løjt_345-082
Emne nr. 345-082
Oplev det frodige og bakkede Løjt Land få km nord for Aabenraa

Her ligger opdyrkede marker og blomstrende markskel side om side, og idyllen forstærkes af de smukke gamle stråtækte huse. Området har hele to gamle vandmøller; Rundemølle og Stenbjerg Vandmølle. Ta’ på skønne oplevelsesture på cykel, f.eks. ud til kystens børnevenlige strande ved Skarrev og Loddenhøj.

En smuk naturoplevelse fås også på en sejltur med Fjordbåden Helene, der sejler på Aabenraa Fjord mellem Aabenraa by og den hyggelige lille ø Barsø. Øen kan også nås med færge fra Barsø Landing. Endags gæster må medbringe cykler, men ikke biler, og det er en god ide at reservere plads. Turen tager 15 min. Har I ikke selv cykler med på ferie, udlejer Sandskær Strandcamping både alm. cykler og mountainbikes, og der er fine ruter i området.

Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, byder Arena Aabenraa på gode muligheder. Svømmehallen har 25 m baner, børnebassin med bl.a. vandrutsjebane og modstrømskanal, samt spa, sauna og dampbad. SportCentrum med bl.a. bowlingbaner og squashbaner.

Aabenraa er også en hyggelig by at besøge. Foruden butikker og spisesteder byder byen på smukke gamle huse og brostensbelagte gader, der er velbevaret fra 17-1800 tallet, hvor byen var en stor søfartsby. På museet er der udstillet spændende samlinger, som søfolkene bragte med hjem fra store dele af verden. Museet har også en samling af flaskeskibe og skibsmodeller.

Lej sommerhus i Løjt hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse i Løjt, så I kan se frem til til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus i Løjt er derfor det oplagte valg til en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så mange private sommerhuse i Løjt til leje, at du uden problemer vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Løjt her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om i forbindelse med leje af et privat sommerhus i Løjt, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi en løsning.