Del
Historiske slotte, sjove oplevelser og masser af badestrande

Den skønne ferieø Als er forbundet med Jylland af Kong Christian X's bro i Sønderborg, og der er kun en smuk sejltur med færgen til Fyn og Ærø.

Det flotte Nordborg Slot er en del af Nord-Als Natur- og Oplevelsespark. Slottet ligger på en lille halvø i Nordborg Sø. Slottet, der er fra ca. år 1150, er det ældste af slottene på Als. Augustenborg Slot er et af landets flotteste barokslotte. Slottet ligger tæt på Augustenborg Fjord, og i slotsparken kan man gå på opdagelse i en af Danmarks største skulpturparker. Slotskirken er overdådigt udsmykket med smukt marmorgulv, stuk og træudskæringer belagt med bladguld. Døbefonten er skænket af Zar Alexander. Ved klokketårnet ligger et minimuseum, der fortæller om hertugfamiliens historie. Als har endnu et slot, nemlig Sønderborg Slot, der ligger ved havnen lige ved indsejlingen til Alssund. Slottet er fra ca. 1160 og har siden 1921 været museum for Sønderjylland og Slesvigs historie fra middelalderen til i dag. I forbindelse med halloween og på udvalgte aftener om sommeren afholdes spøgelsesvandringer på slottet.

Blandt de mange museer og seværdigheder på Als er Munkegård Traktormuseum. Museet har 235 veterantraktorer. Flere spændende gamle køretøjer finder man hos Vagns Saab-Musum. Begge museer ligger i Nordborg.

Er I mere til friluftsliv og aktivitet, kan hele familien tage en dyst hos Als Fodboldgolf. Her er der også mange andre aktiviteter, grill og mulighed for at spise medbragt mad. Kan I lide at fiske, har Als også børnevenlige put & take søer. F.eks. Egen Mølle.

Universe er en naturvidenskabelig oplevelsespark og uden tvivl en af de største familieattraktioner på Als. Her kan store som små lave eksperimenter og opleve sjove naturfænomener.

Hele vejen rundt om Als er der dejlige badestrande. F.eks. Gammelskov og Købingsmarks på den nordlige del af øen, Stevning Nor og Sandvig i Als Fjord samt Mommark og Kærneland strande på Sydals.

Lej sommerhus Als hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Als, så I kan se frem til til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus Als er derfor det oplagte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Als til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Als her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du måtte sidde tilbage med nogen spørgsmål omkring din leje af et privat sommerhus Als, hjælper vi gerne. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.