Del
Vælg mellem 59 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus_Købingsmark_345-118
Emne nr. 345-118
Fredfyldte naturoplevelser og videnskabelige eksperimenter

Købingsmark ligger på toppen af Als i det smukkeste bakkede landskab, skabt af istiden. Nyd det rige fugleliv, og gå på opdagelse i egnens spændende historie med appen ”Nordals Natur- og Oplevelsespark”. Besøg bl.a. Hjortespringbådens Laug i Nordborg og oplev en tro kopi af Nordeuropas ældste plankebyggede båd. Vælg også en cykel- eller vandretur i Nørreskoven, der er Danmarks længste kystskov. Terrænet er kuperet, og de op til 30 meter høje bøgetræer er usædvanlig smukke. Der er registreret over 80 fortidsminder i skolen, bl.a. runddysser og langdysser fra bondestenalderen, skålsten fra bronzealderen, tuegrave fra jernalderen samt Helvedgård Voldsted.

Købingsmark Strand er et yndet sted for sejlere, roere og surfere. Stranden ligger tæt ved campingpladsen, hvor der er en kiosk, her er en badebro og masser af dejligt sand. Vær opmærksom på, at nøgenbadning er tilladt 300-400 meter til højre for p-pladsen.

Fra Købingsmark der er kun godt 3 km til Nordborg. Her finder I foruden butikker og spisesteder mange spændende seværdigheder, ikke mindst Nordborg Slot fra år 1150. Det flotte Nordborg Slot er en del af Nord-Als Natur- og Oplevelsespark. Slottet ligger i idylliske omgivelser på en lille halvø i Nordborg Sø. Parken er åben for besøgende i dagtimerne. Der arrangeres guidede byvandringer i den smukke gamle by.

Universe er en naturvidenskabelig oplevelsespark med sjove og lærerige eksperimenter for hele familien. Sæt f.eks. jeres højdeskræk på prøve i den 11 meter høje Sky Trail, gå planken ud i 160 meters højde – heldigvis kun som en virtual oplevelse – test jeres viden i EnergyLab og oplev videnskabens magi i det vilde Science Show.

Blandt de mere rolige attraktioner på Nordals er Munkegård Traktormuseum, hvor ægte traktorfans kan glæde sig til at se hele 235 veterantraktorer. Er I til gamle biler, kan I besøge Vagns Saab-Musum.

Lej sommerhus Købingsmark her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en enorm og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Købingsmark, så I kan glæde jer til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Købingsmark er således det oplagte valg til en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Købingsmark til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så skyldes det at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Købingsmark her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du måtte have nogen spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Købingsmark, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.