Del
Vælg mellem 109 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Kegnæs_130-F09131
Emne nr. 130-F09131
En charmerende og uberørt naturperle ved Sydals

Kegnæs er forbundet med Als af langtangen Drejet. På den lille halvø Kegnæs er der fred og ro og en dejlig landlig stemning med blot nogle få landsbyer. Men sådan har det ikke altid været. I sten- og bronzealderen var halvøen tæt befolket, og ved Kegnæs Fyr kan man se rester af voldanlægget ”Kegborg”, der blev bygget i den tidlige middelalder for at forsvare øen mod Venderne.

Det første fyr på Kegnæs blev bygget i 1845, men er for længst udskiftet med et mere tidssvarende. Dog står den oprindelige fyrmesterbolig stadigt ved fyret. Fyret er åbent for besøgende om sommeren, og fra tårnet kan man nyde udsigten over Broagerland, Tyskland, Ærø og Langeland. Der er en smuk vandresti fra fyret til Kegnæs Ende. I Sønderby ligger Kegnæs Kirke fra 1615 bygget efter romansk stil. Kirken er løbende blevet restaureret, senest i 2007.

Kegnæs har et blomstrende kreativt miljø og kaldes også for ”lille Skagen”. Et besøg på Galleri Lillekobbel 10 er en oplevelse for både store og små. Galleriet har til huse i en 150 år gammel gård, og bygningerne er en oplevelse i sig selv. Kunstneren Eliane Kareckis værker er både morsomme og farvestrålende naturmotiver, og her er noget for en hver smag og pengepung. Der er gratis entre og parkering ved døren. Der er flere oplevelser at hente i Den Gamle Stald Kegnæs, hvor der sælges brugskunst. Dagligvarer kan købes på halvøens campingpladser og ellers i byerne på Als.

Naturen på Kegnæs indbyder til cykel- og vandreture. Oplev de frodige landbrugsmarker, adskillige vinmarker og et farverigt fugleliv, når turen går ad de små snoede veje. Cykler kan lejes på Sønderby Strand Camping. Kegnæs har også dejlige badestrande, hvorfra der også kan fiskes. Drejby strand er en bred sandstrand og meget børnevenlig.

Lej sommerhus Kegnæs hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Kegnæs, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Kegnæs er derfor det oplagte valg når det gælder en dejlig ferie med nem adgang til en række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Kegnæs til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Kegnæs her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om vedrørende din leje af et privat sommerhus Kegnæs, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.