Del
Vælg mellem 111 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Mommark_160-D1206
Emne nr. 160-D1206
Naturoplevelser, flotte slotte og skove med fortidsminder

Er I en familie af lystfiskere, kan I leje en båd på Mommark Marina og tage på fisketur – eller blot en hyggelig sejlads. Bådene er udstyret med ekkolod og alt det lovpligtige sikkerhedsudstyr. I behøver ikke sejle langt ud for at finde et godt fiskested, for der er rigtig gode fangstmuligheder lige uden for Mommark Marina.

På Marinaen kan der også lejes kajakker – naturligvis inkl. svømmevest. Vil I hellere færdes på landjorden, kan man låne cykler gratis her. Havnen har eget røgeri og en cafe, hvor man også kan købe fisk med hjem. Man kan også benytte sig af grillpladsen og terrassen, ligesom børnene kan hygge sig med klappedyrene i den lille dyrepark. Ved havnen ligger også en af de bedste badestrande på Als. Der er p-plads, toiletter og kiosk lige ved stranden, som også er velegnet til windsurfing.

Langs havet fra Mommark går der en 11 km lang vandresti, Alsstien, til Fynshav. Turen går gennem skov, langs strand og klinter, levende hegn og marker. En virkelig smuk tur, hvor også fugleinteresserede kan være med. Ruten går også gennem Oleskobbel, en hovedsagelig bøgeskov. Skoven har flere fortidsminder, og der er lavet diger og insekt-hoteller for skovens mindste beboere. En anden spændende skov på ruten er Blommeskobbel, hvor man kan se to langdysser med fritlagte gravkamre samt rester af borgvolden ”Rytterkulen” fra middelalderen.

Fra Mommark er der ikke langt til de mange spændende oplevelser på Als. Universe i Nordborg er en af de helt store familievenlige attraktioner på Als. Den naturvidenskabelig oplevelsespark inviterer inden for til eksperimenter og sjove naturfænomener, som vil begejstre store som små.

Det flotte Nordborg Slot ligger på en lille halvø i Nordborg Sø. Slottet, der er fra ca. år 1150 og dermed det ældste af slottene på Als. Augustenborg Slot er et af landets flotteste barokslotte. Slottet ligger ved Augustenborg Fjord, og slotsparken rummer en af Danmarks største skulpturparker. Slotskirken er overdådigt udsmykket med smukt marmorgulv, stuk og træudskæringer belagt med bladguld, og døbefonten er skænket af Zar Alexander. Sønderborg Slot ligger ved havnen lige ved indsejlingen til Alssund. Slottet er fra ca. 1160 og er i dag museum for Sønderjylland og Slesvigs historie fra middelalderen til i dag. I forbindelse med halloween og på udvalgte aftener om sommeren afholdes spøgelsesvandringer på slottet.

Lej sommerhus Mommark hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Mommark, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Mommark er derfor det oplagte valg for en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse Mommark til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Mommark hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Mommark, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.