Del
Vælg mellem 214 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Skovmose_121-66-0110
Emne nr. 121-66-0110
Smukke omgivelser ved Det Sydfynske Øhav og Flensborg Fjord

Skovmose ligger på den sydligste del af Als tæt på en af øens dejligste badestrande, Drejby Strand. Her er der fint sand, og stranden er meget børnevenlig. Der er også en strand ved Skovmose, men der er nøgenbadning tilladt.

Nyd den fredelige natur med marker og strand og hav – enten til fods eller på cykel. Indkøb klares i Skovby, Hørup Hav eller Sønderborg, og i sommerhalvåret har områdets lille købmand også åbent.

Der er kun 20 km til Sønderborg, der er hovedbyen på Als. Den hyggelige havn, bymidtens butikker og spisesteder byder velkommen med en dejlig stemning, og året rundt er her et væld af musikalske og kulturelle oplevelser i byen. Sønderjylland har mange traditioner, og en af dem er ringridning. I en af Sønderborgs ældste bygninger ligger landets eneste ringridningsmuseum. På udvalgte dage om sommeren kan man opleve ringridning ved Sønderborg Slot. Slottet ligger smukt ud til Als Sund, og det huser en af egnens mest betydningsfulde museer. Slottet, der oprindelig var en borg, dateres tilbage til år 1170, og omkring år 1550 startede ombygningen til et slot i renæssancestil med egen slotskirke.

Der arrangeres guidede ture gennem Sønderborg, men vil I hellere selv udforske byen, kan guidefolderen over Hjertestien fås på turistkontoret. Ruten går gennem parker, gamle bydele og forbi skulpturer og andre seværdigheder. Et af de steder, man kunne gøre holdt, er ved Sønderjyllands Radiomuseum.

Lidt vest for Sønderborg ligger Historiecenter Dybbøl Banke, hvor den berømte mølle og kornmagasinet er indrettet med fortællinger om stedets historie og i særdeleshed om slaget i 1864.

16 km fra Skovmose ligger Augustenborg Slot, der er et af Danmarks flotteste barokslotte. Slottet ligger tæt på Augustenborg Fjord, og i slotsparken befinder sig en af landets største skulpturparker. Slotskirken er overdådigt udsmykket med bl.a. en døbefont, der er skænket af Zar Alexander. Ved klokketårnet ligger et minimuseum, der fortæller om hertugfamiliens historie.

Kan I lide at fiske og sejle, kan I leje en båd på Mommark Marina og tage på sejlads og fisketur. Bådene er udstyret med ekkolod og alt det lovpligtige sikkerhedsudstyr, og der er rigtig gode fangstmuligheder lige uden for Mommark Marina. På Marinaen kan der også lejes kajakker.

Lej sommerhus Skovmose her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Skovmose, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Skovmose er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Skovmose til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Skovmose hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om vedrørende din leje af et privat sommerhus Skovmose, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.