Del
Den hyggelige by ved Nor og Fjord med kongeslot og store skove

Gråsten er en idyllisk by ved Nybøl Nor, tæt på Flensborg Fjord og omkranset af store skovområder. Byens hovedattraktion er det lille jagtslot fra 1500 tallet, der er kongefamiliens sommerresidens. Når den kongelige familie bor på slottet, er der hver dag vagtskifte, hvor garderne fra kl. 11.30 med fløjter og trommer går gennem byen til slottet, hvor der er vagtskifte kl. 12. Den smukke og frodige have er berømt bl.a. for Dronning Ingrids roser, og haven er åben for besøgende, når slottet ikke er beboet. I løbet af sommeren arrangeres der rundvisninger i haven og i slotskirken.

Det bakkede landskab i de store skove omkring Gråsten er skabt i istiden, og der venter jer naturskønne oplevelser uanset, om I er på cykel, til fods eller på tur i hestevogn. Det siges, at sørøveren Alf har sin hule i skoven, og der arrangeres skattejagt i skovene torsdage hele sommeren.

Gråsten er en hyggelig by med fine butikker og masser af aktiviteter. På turistkontoret kan man få info om hvilke - og hvornår de finder sted. Kreativiteten blomstrer på Papirmuseet, hvor der produceres og udstilles smukke kreationer, og hvor man selv kan afprøve sine kreative evner.

Gråsten ligger under 20 km fra Sønderborg med bl.a. ringridning, der er en sønderjysk tradition. Hver tirsdag hen over sommeren er der gratis show på den historiske ringriderbane ved Sønderborg Slot. Slottet ligger ved indsejlingen til Als Sund og huser bl.a. et spændende museum om egnens historie. Besøg også Historiecenter Dybbøl Banke ved Sønderborg.

Lej sommerhus i Gråsten hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse i Gråsten, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Gråsten er således det oplagte valg for en dejlig ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse i Gråsten til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Du er altså fri for at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Gråsten hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du har nogen spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus i Gråsten, hjælper vi gerne. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.