Del
Vælg mellem 147 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Rinkenæs_121-64-3049
Emne nr. 121-64-3049
Naturskønne opgivelser syd for Gråsten ud til Flensborg Fjord

Omkranset af skov ligger ferieområdet Rinkenæs ud til den smukke fjord. Blot 2 km herfra ligger den dejlige badestrand Alnor Strandpark med badebro og legeplads. Vandet er forholdsvis lavt, og stranden har det eftertragtede Blå Flag. Der er p-plads og toiletter ved stranden.

En sejltur på Flensborg Fjord er en meget smuk oplevelse.

Området ved Rinkenæs er rig på historie, og Rinkenæs Gl. Kirke er en af landets ældste. Den er fra 118, bygget i romansk stil, og flere steder kan man se spor af de mange krige, der har været udkæmpet i området. Kirkegården indeholder også flere historiske relikvier, især fra slaget om Slesvig i det 19. årh.

Landskabet ved Rinkenæs er særdeles velegnet til vandre- og cykelture. En af de mest berømte vandreruter er Gendarmstien, der starter på Sydals og går forbi Rinkenæs og Kollund og videre til den dansk-tyske grænse. Som navnet siger, er det den sti, grænsegendarmerne patruljerede på efter genforeningen i 1920. Ruten går gennem skov, eng og mose og er virkelig en smuk tur.

Ta’ f.eks. cyklerne de 4,5 km til Gråsten og oplev både den hyggelige bys handelsliv, men også kongefamiliens sommerresidens Gråsten Slot. Det lille jagtslot fra 1500 tallet er især kendt for den frodige have med bl.a. Dronning Ingrids roser. Haven er åben for besøg, når slottet ikke er beboet. De dage, kongefamilien er på slottet, er der vagtskifte med fløjte og trommer fra kl. 11.30 – 12.00, og om fredagen er der en efterfølgende lille koncert på slotspladsen.

Lej sommerhus i Rinkenæs hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Rinkenæs, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Rinkenæs er således det perfekte valg når det handler om en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stort et udbud af private sommerhuse i Rinkenæs til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik danne dig et overblik over mulighederne hos os. Du slipper altså for at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Rinkenæs her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt du måtte have spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus i Rinkenæs, hjælper vi gerne. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.