Del
Vælg mellem 64 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Fiskenæs_084-F50451
Emne nr. 084-F50451
Fiskenæs er et dejligt ferieområde ved Gråsten og Nybøl Nor

Der er gode strande i området, bl.a. Alnor Strandpark med forholdsvis lavt vand, badebro og legeplads. Stranden har det eftertragtede Blå Flag.

Besøg det subtropiske badeland, hvor det er badevejr året rundt. Børnene vil elske vandrutsjebanen og klatrevæggen, de yngste har hygge sig et det lune børnebassin, og boblebadet med havudsigt kan nydes af unge som ældre.

Det bakkede landskab i de store skove omkring Gråsten er skabt i istiden, og der venter jer naturskønne oplevelser uanset, om I er på cykel, til fods eller på tur i hestevogn. Besøg sørøveren Alfs hule i skoven, hør alle røverhistorierne og deltag skattejagt i skovene torsdage hele sommeren.

Gråsten har et aktivt handelsliv, og her er løbende masser af aktiviteter. På turistkontoret kan man få yderligere information. På Papirmuseet produceres og udstilles smukke kunstværker, og hvor man selv slippe kreativiteten løs. Byens hovedattraktion slottet, der er kongefamiliens sommerresidens. Når den kongelige familie bor på slottet, er der hver dag vagtskifte fra kl. 11.30. Den blomsterrige have med bl.a. for Dronning Ingrids roser er åben for besøgende, når slottet ikke er beboet. I løbet af sommeren arrangeres der rundvisninger i haven og i slotskirken.

Ta’ på sejltur på Flensborg Fjord og nyd det smukke landskab. Turen kan foregå med turbåd, damper eller sejl.

Lej sommerhus ved Fiskenæs her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du altid finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse ved Fiskenæs, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens egen stil. Et privat sommerhus ved Fiskenæs er således det perfekte valg til en afslappende ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stort et udvalg af private sommerhuse ved Fiskenæs til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Fiskenæs hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om omkring leje af et privat sommerhus ved Fiskenæs, står vi klar til at hjælpe. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.