Del
Hovedbyen på Broagerland beliggende tæt på dejlige strande

Broager ligger ca. midt på halvøen Broagerland – et skønt sted med masser af vand, dejlige strande og kort vej til masser af seværdigheder. Broager Kirke er usædvanlig smuk med tvillingetårnene. Netop disse tårne havde stor betydning ved slaget på Dybbøl. Det siges, at preusserne havde lavet en gangbro mellem tårnene og derfra kunne se, hvor granaterne slog ned ved Dybbøl Mølle. Kirken er også berømt for dine kalkmalerier og Danmarks største klokkehus. På kirkegården er der rejst en granitobelisk til minde om de danske soldater, der faldt ved Dybbøl i 1864. På Historiecenter Dybbøl Banke kan man få meget mere at vide om slaget i den berømte mølle og kornmagasinet, der er indrettet til museum.

Vil man opleve det smukke landskab på Broagerland, byder en vandretur på Gendarmstien langs vandet på en fantastiske udsigt. Undervejs kommer man forbi Stensigmose Klint, der består af aflejringer fra de forskellige istider, og er kendt for sine fossiler. Man kan også følge Nydamstien, der går gennem Sottrup Storskov, hvor slaget i 1864 startede. Turen går videre til Nydam Mose, hvor der helt tilbage i 1863 blev udgravet tre både fra 310 e.Kr. samt en stor mængde spyd- og pilespidser. Fundene kan ses på Gottorp Slot i Slesvig. På turen langs fjorden kommer man også forbi Cathrinesminde Teglværksmuseum. Teglværket er udnævnt til nationalt industriminde, da Flensborg Fjord var centrum for tegl gennem flere århundreder.

Der er kun godt 3 km til to af de dejligste badestrande på Broagerland. Mod øst ligger det gamle fiskerleje Vemmingbund fine sandstrand med mulighed for boldspil og surfing. Mod vest ved Rendbjerg har stranden badebro og jollehavn, så her kan man også fiske og sejle.

Lej sommerhus Broager hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Broager, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus Broager er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse Broager til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du på et øjeblik få et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Broager her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Broager, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.