Del
Vælg mellem 60 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Rendbjerg Strand_084-F50380
Emne nr. 084-F50380
Naturskønt ferieområde midt i Sønderjyllands historie

På den nordvestlige side af halvøen Broagerland i Flensborg Fjord ligger Rendbjerg Strand. Sandstranden ligger i en lille naturskabt vig som med jollehavnen engang udgjorde en lille naturhavn. Den smalle sandstrand er omkranset af marehalm, og her er dejlig lavvandet og en badebro samt p-plads i nærheden. Et grønt område og en lille skovbevoksning støder op til stranden, der ligger i et internationalt naturbeskyttelsesområde. Vest for stranden ligger en jollehavn og øst for stranden en strandeng.

Terrænet er smukt og kuperet som følge af tidligere tiders store teglværksindustri, som Flensborg Fjord gennem flere århundreder var centrum for. Følger man Gendarmstien, der går gennem Rendbjerg, mod syd, kommer man forbi Cathrinesminde Teglværksmuseum. Teglværket er udnævnt til nationalt industriminde.

Ca. 3 km nord for Rendbjerg Strand ligger Egernsund, hvor broen forbinder halvøen med resten af Sønderjylland. På den anden side af broen ligger Gråsten, hvor den kongelige families sommerresidens, Gråsten Slot, ligger. Slotshave er en engelsk landskabshave med store rosen- og staudebede, og kirke er smukt udsmykket med bl.a. omkring 80 malerier. Slotshaven og -kirken er åben for besøgende på udvalgte tidspunkter, men der er ikke adgang til selve slottet. Gråstenskovene er et spændende sted at drage på eventyr med geocaching.

Er I historieinteresserede vil I synes om Broager Kirke med de smukke tvillingetårnene. Netop disse tårne havde stor betydning ved slaget på Dybbøl. Det siges, at preusserne havde lavet en gangbro mellem tårnene og derfra kunne se, hvor granaterne slog ned ved Dybbøl Mølle. Kirken er også berømt for dine kalkmalerier og Danmarks største klokkehus. På kirkegården er der rejst en granitobelisk til minde om de danske soldater, der faldt ved Dybbøl i 1864. Der er meget mere information at hente om slaget på Historiecenter Dybbøl Banke, hvor møllen og kornmagasinet er indrettet til museum.

Lej sommerhus Rendbjerg Strand hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Rendbjerg Strand, så I kan glæde jer til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Rendbjerg Strand er derfor det perfekte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stort et udvalg af private sommerhuse Rendbjerg Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos os, så er grunden at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Rendbjerg Strand hos os, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du er i tvivl om omkring leje af et privat sommerhus Rendbjerg Strand, er vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.