Del
Vælg mellem 53 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Vemmingbund_084-F503853
Emne nr. 084-F503853
Et hyggeligt og naturskønt ferieområde med fin badestrand

Vemmingbund ligger i bunden af bugten af samme navn på den østlige side af halvøen Broagerland. Den dejlige sandstrand er meget populær både for børnefamilier og surfere.

Holder man ferie i Vemmingbund, er der ikke langt til de sønderjyske seværdigheder. Der er knap 6 km til Historiecenter Dybbøl Banke, og kun 3 km til halvøens hovedby Broager, hvor den smukke kirke med tvillingetårnene spillede en rolle i slaget i 1864. På kirkegården er der rejst en granitobelisk til minde om de danske soldater, der mistede livet i slaget.

Der er under 10 km til Sønderborg, der er hovedbyen på Als. Ud til vandet ligger det smukke Sønderborg Slot, der i dag er et museum med store kulturhistoriske samlinger af møbler og tekstiler, håndværk og sønderjysk kunst. Museet er åbent for besøgende hele året. I forbindelse med halloween og på udvalgte aftener om sommeren afholdes spøgelsesvandringer på slottet.

Holder man ferie så tæt på Als, bør man ikke gå glip af et besøg på Universe i Nordborg. Den naturvidenskabelige oplevelsespark er fyldt med sjove og lærerige eksperimenter for hele familien. Find ud af om I har højdeskræk i den 11 meter høje Sky Trail, gå planken ud virtuelt i 160 meters højde, dyst på viden i EnergyLab og oplev videnskabens magi i det vilde Science Show.

På en lille halvø i Nordborg Sø ligger Nordborg Slot fra ca. år 1150, som dermed det ældste af slottene på Als. Endnu en storslået oplevelse er Augustenborg Slot, der er et af landets flotteste barokslotte. Slottet ligger ved Augustenborg Fjord, og i slotsparken findes en af Danmarks største skulpturparker. Slotskirken er overdådigt udsmykket med smukt marmorgulv, stuk og træudskæringer belagt med bladguld, og en døbefont, der er skænket af Zar Alexander.

Lej sommerhus Vemmingbund her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du finde et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Vemmingbund, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Vemmingbund er derfor det perfekte valg for en dejlig ferie med let adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse Vemmingbund til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på ingen tid få et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du kunne tænke dig hos os, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus Vemmingbund hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis du måtte sidde tilbage med nogen spørgsmål i forbindelse med leje af et privat sommerhus Vemmingbund, hjælper vi dig gerne videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi en løsning.