Del
Vælg mellem 6 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Broagerland_130-F08009
Emne nr. 130-F08009
Smukt beliggende halvø mellem Flensborg Fjord og Vemmingbund

Det smukke landskab på Broagerland indbyder til vandreture. Gå på Gendarmstien langs vandet og nyd den fantastiske udsigt. Undervejs kommer man forbi Stensigmose Klint, der består af aflejringer fra de forskellige istider, og er kendt for sine fossiler. Man kan også følge Nydamstien, der går gennem Sottrup Storskov, hvor slaget i 1864 startede. Turen går videre til Nydam Mose, hvor der helt tilbage i 1863 blev udgravet tre både fra 310 e.Kr. samt en stor mængde spyd- og pilespidser. Fundene kan ses på Gottorp Slot i Slesvig. På turen langs fjorden kommer man også forbi Cathrinesminde Teglværksmuseum. Teglværket er udnævnt til nationalt industriminde, da Flensborg Fjord var centrum for tegl gennem flere århundreder.

Der er flere gode og børnevenlige badestrande på Broagerland. Bl.a. ved det gamle fiskerleje Vemmingbund. Her er fin sandstrand med mulighed for boldspil og surfing. Stranden ved Rendbjerg har badebro og jollehavn, så her kan man også fiske og sejle. Der er også en dejlig sandstrand på øens sydspids ved Kragesand.

Lige på den anden side af Egernsundbroen ligger Gråsten med det smukke slot, der er den kongelige families sommerbolig. Slotshave er en engelsk landskabshave med store rosen- og staudebede, og kirke er smukt udsmykket med bl.a. omkring 80 malerier. Slotshaven og -kirken er åben for besøgende på udvalgte tidspunkter.

På den østlige side af halvøen på den anden side af Kong Chr. D. X’s bro ligger Sønderborg med endnu et imponerende slot. Sønderborg Slot ligger helt ud til vandet, og på slottets museum findes en stor kulturhistorisk samling med møbler og tekstiler, håndværk og sønderjysk kunst. Museet er åbent for besøgende hele året.

Lej sommerhus Broagerland hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse Broagerland, så I kan glæde jer til en uforglemmelig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Broagerland er således det oplagte valg når det gælder en afslappende ferie med mange gode oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Broagerland til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder hos os. Du slipper altså for at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Broagerland hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du er i tvivl om omkring leje af et privat sommerhus Broagerland, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.