Del
Vælg mellem 10 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Brunsnæs_345-058
Emne nr. 345-058
Et fredeligt og familievenligt ferieområde på Broagerland

Brunsnæs ligger på den sydvestlige del af halvøen Broagerland i Flensborg Fjord. Brunsnæs er et tidligere færgeleje og en lille fjordlandsby men en hyggelig kro, en dejlige badestrand og et roligt feriehusområde. Nyd freden, den smukke natur og synet af de mange sejlbåde på fjorden.

Kan I lide slotte, er der mange af slagsen inden for en kort køretur. På den anden side af Egernsundbroen ligger Gråsten Slot, der er den kongelige families sommerresidens. Der er ikke adgang til selve slottet, men det er der på udvalgte tidspunkter til slotshaven og slotskirken. Slotshave er en engelsk landskabshave med store rosen- og staudebede, og kirke er smukt udsmykket med bl.a. omkring 80 malerier.

Endnu en storslået oplevelse er Augustenborg Slot, der er et af landets flotteste barokslotte. Slottet ligger ved Augustenborg Fjord, og i slotsparken findes en af Danmarks største skulpturparker. Slotskirken er overdådigt udsmykket med smukt marmorgulv, stuk og træudskæringer belagt med bladguld, og en døbefont, der er skænket af Zar Alexander.

I Sønderborg helt ud til Als Sund ligger Sønderborg Slot, der i dag er et museum med store kulturhistoriske samlinger af møbler og tekstiler, håndværk og sønderjysk kunst. Museet er åbent for besøgende hele året. I forbindelse med halloween og på udvalgte aftener om sommeren afholdes spøgelsesvandringer på slottet.

Sidste men ikke mindst går slotsturen til Nordborg, og Nordborg Slot fra ca. år 1150, som dermed det ældste af slottene på Als. Slottet ligger på en lille halvø i Nordborg Sø og er ikke åben for besøgende.

Gå ikke glip af et besøg på Universe i Nordborg. Den naturvidenskabelige oplevelsespark er fyldt med sjove og lærerige eksperimenter for hele familien. Find ud af om I har højdeskræk i den 11 meter høje Sky Trail, gå planken ud virtuelt i 160 meters højde, dyst på viden i EnergyLab og oplev videnskabens magi i det vilde Science Show.

Lej sommerhus Brunsnæs her

Hos Dansk Sommerhusferie kan du når som helst finde et stort og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse Brunsnæs, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Brunsnæs er derfor det perfekte valg til en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse Brunsnæs til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du på kort tid få et overblik over mulighederne hos os. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du får altid den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus Brunsnæs hos os, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Brunsnæs, er vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.