Del
Dejligt område med badestrand og masser af aktiviteter

Hejlsminde Strand er et tidligere fiskerleje og et af de skønneste steder ved Lillebælt. Stranden er tildelt Det Blå Flag som garant god høj badevandskvalitet, her er badebro, kørestolsrampe, p-plads, kiosk og gode toiletforhold. Stranden er en fin sandstrand, og her er både god plads til leg, beachvolley og solbadning. Lillebælt er et sandt surferparadis, og man kan modtage undervisning i windsurfing og SUP i Hejlsminde Bugt.

Der er flere fine legepladser i området, bl.a. mellem havnen og stranden, og der er minigolfbane på campingpladsen. Fra badebroen kan børnene blot udstyret med en spand og en pind gå på krabbefiskeri. Der er masser af muslinger på bunden, så madding er lige ved hånden. Der er også gode muligheder for at lufte fiskestanden under ferien ved Hejlsminde Strand. F.eks. ved de to ørredsøer, Favstrup Sø Put & Take og Skovhave Fiskesø v/Sjølund, samt ved kyst og å.

Området ved Hejls og Hejlsminde byder på en smuk og varieret natur, så her er basis for gode traveture. Den nyanlagte træsti fører til fugle-observationstårnet på Mengvej, hvorfra der er en skøn udsigt over landskabet og fuglelivet i den vestlig del noret og til Hejls Kirke mod nord. Det er muligt at parkere ved fugle-observationstårnet. Hejls Nor/Mindet i Hejlsminde Bugt, kysten og sommerhusområderne er en del af Natura 2000, fuglebeskyttelsesområde.

En anden god naturoplevelse er en aftentur med det gode skib Freja Byrding. Der skal bookes plads, og prisen for voksne er beskeden – og det er gratis for alle under 18 år. Mødested for sejladsen er Nausten i Hejlsminde.

Ta’ på udflugt til den arkitektonisk smukke by Christiansfeld, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Børnene vil elske et besøg på Dansk Legetøjsmuseum. Besøg Haderslev og byens vartegn – den smukke gotiske domkirke, og glæd vandhunde i alle aldre med en snorkelsafari. I Kolding trækker museerne Trapholt og Koldinghus i Kolding. Også her er der masser af sjov for børn og barnlige sjæle – også på en regnvejrsdag.

Lej sommerhus Hejlsminde Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse Hejlsminde Strand, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus Hejlsminde Strand er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse Hejlsminde Strand til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne hos os. Det giver ingen mening at lede efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er forklaringen at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Hejlsminde Strand her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om i forbindelse med leje af et privat sommerhus Hejlsminde Strand, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning.