Del
Vælg mellem 34 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Sandersvig_121-61-7014
Emne nr. 121-61-7014
Naturskønt og fredeligt ferieområde ud til Lillebælt

Sommerhusområdet i Sandersvig ligger ned til en lille og fredelig strand med lavt og roligt vand.Sommerhusområdet i Sandersvig ligger ned til en lille og fredelig strand med lavt og roligt vand.

På Sandersvig campingplads ligger et stort tropisk badeland, hvor vandet altid er 28 grader og luften 31 grader. Her er rutsjebaner for både de yngste og de større børn samt lækkert boblebad og sauna.

Tæt på campingpladsen lever en stor flok krondyr i en indhegnet hjortehave. Kom helt tæt på de store smukke dyr. Der er mange flere dyr at opleve i Haderslev Dyrehave, der er Danmarks næststørste af slagsen. Haven består af både sletter og skov, og her lever ca. 200 dådyr og 20 krondyr. Hver sommer fødes ca. 70 kalve. Mange af stierne i haven er handicapvenlige.

Fra Haderslev kan man tage med fjordbåden Helene på sejlads på Haderslev Fjord til Aarø, der er rig på oldtidsminder. Tirsdage og torsdage i juli måned kan børnene lege pirater under sejladsen. Man kan være heldig at se marsvin på turen, da der sommeren igennem boltrer sig op mod 3000 af de legesyge dyr i Lillebælt.

Hejlsminde ligger blot en rask cykeltur væk, så havnen er et oplagt udflugtsmål. Hen over sommeren ligger Vikingeskibet Freja Byrding til kaj her, og man kan booke sig til en aftentur på vandet. Havnen er kørestolsvenlig og et hyggeligt sted med bl.a. legeplads og beach volley bane.

Sandersvig ligger kun 13 km fra Christiansfeld, der bl.a. er kendt for sine honningkager og for sin udnævnelse til UNESCO verdenskulturarv. Denne ære skyldes Brødremenighedens byplan og unikke arkitektur tilbage i 1773. Gå en tur i bymidten og nyd en af de lækre kager.

Lej sommerhus i Sandersvig hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Sandersvig, så I kan se frem til til et uforglemmeligt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus i Sandersvig er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse i Sandersvig til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne hos Dansk Sommerhusferie. Du slipper altså for besværet med at lede efter et privat sommerhus til leje på flere forskellige portaler; det er meget nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde det sommerhus du ønsker dig hos os, så er forklaringen at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus i Sandersvig her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus i Sandersvig, er vi klar til at hjælpe. Ring eller send en mail, så finder vi ud af det.