Del
Vælg mellem 56 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Diernæs_341-702047
Emne nr. 341-702047
Smukt område med rigt fugle- og dyreliv og en børnevenlig strand

Ønsker I at holde ferie i et område i pagt med naturen – ja så er Diernæs det perfekte valg. Sommerhusområdet ligger tæt på den rolige Diernæs Bugt og den store Slivsø, der er hjemsted for ca. 180 fuglearter som bl.a. havørne og isfugle. Også fuglebeskyttelsesområdet Pamhule Skov ligger tæt ved. Her kan man opleve sjældne skovfugle, ligesom det fredelige område tiltrækker masser af dyr. Haderslev Dyrehave er endnu et godt sted for dyrevenner. Den store have består af både sletter og skov og er Danmarks næststørste dyrehave. Her lever ca. 200 dådyr og 20 krondyr, og hver sommer fødes ca. 70 kalve. Mange af stierne i haven er handicapvenlige.

Der er også mange oplevelser på og under vand ved Diernæs. Ved Gammelbro Camping kan man tage med på snorkelsafari, og fra Haderslev kan man tage med fjordbåden Helene på sejlads på Haderslev Fjord til Aarø, der er rig på oldtidsminder. Tirsdage og torsdage i juli måned kan børnene lege pirater under sejladsen. Vil I gerne sejle i kajak eller kano, kan disse lejes i området. Det samme kan cykler, hvis I ikke selv har dem med hjemmefra.

Skal der brændes krudt af og dystes familiemedlemmerne imellem, er HighPark Sønderjylland i Aabenraa lige sagen. Her kommer I til tops i trækronerne, og de fire baner er alle af forskellig sværhedsgrad, så alle kan være med. I kan også tage svævebanen på tværs af slugten og oplev den smukke udsigt de 20 meter ned.

Lej sommerhus i Diernæs her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til leje. Der er alene tale om private sommerhuse i Diernæs, så I kan se frem til til et skønt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige smag. Et privat sommerhus i Diernæs er derfor det perfekte valg når det handler om en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse i Diernæs til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på flere forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus i Diernæs her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du skulle have spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus i Diernæs, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.