Del
Vælg mellem 27 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Hejsager Strand_160-C2228
Emne nr. 160-C2228
Ved smukke Lillebælt og tæt på oplevelser i Aabenraa og Haderslev

Ferieområdet Hejsager Strand ligger ved den rolige Sandvig Bugt. Stranden er fredelig og vandet lavt, og stranden har det Blå Flag som garant for høj vandkvalitet. Kan I lide at fiske, er der masser af muligheder ved Lillebælt.

Der er kun 12 km til Haderslev, hvorfra man kan tage med fjordbåden Helene på sejlads på Haderslev Fjord til Aarø, der er rig på oldtidsminder og smuk uberørt natur. Undervejs kan man være heldig at se nogle af de mange marsvin, der boltrer sig i vandet. Det menes, at der er op mod 3000 marsvin i Lillebælt om sommeren.

Hver torsdag i sommermånederne arrangeres der guidede ture gennem Haderslev, hvor hele familien kan se byens seværdigheder i børnehøjde. Et af de spændende steder er Haderslev Domkirke, der er åben for besøgende. Haderslev Dyrehave er Danmarks næststørste af slagsen, og haven består af både sletter og skov. Her lever ca. 200 dådyr og 20 krondyr, og hver sommer fødes ca. 70 kalve. Mange af stierne i haven er handicapvenlige.

Slivsø, der er hjemsted for ca. 180 fuglearter som bl.a. havørne og isfugle, ligger kun 11 km herfra. Søen er et smukt udflugtsmål for en picnic.

Lad turen gå til den hyggelige by Aabenraa, der med sine smukke gamle huse og bostensbelagte gader leder tankerne tilbage til 17-1800 tallet, hvor byen var en betydende skibs- og søfartsby. Besøg Aabenraa Museum, der blev oprettet for at bevare de spændende samlinger, som byens kaptajner bragte med hjem fra store dele af verden. Her er bl.a. etnografiske genstande fra Afrika, Kina og Japan samt skibsmodeller og flaskeskibe.

HighPark Sønderjylland i Aabenraa lige sagen. Her kommer I til tops i trækronerne, og de fire baner er alle af forskellig sværhedsgrad, så alle kan være med. I kan også tage svævebanen på tværs af slugten og oplev den smukke udsigt de 20 meter ned.

Lej sommerhus ved Hejsager Strand hos os

Hos Dansk Sommerhusferie kan du til hver en tid finde et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er kun tale om private sommerhuse ved Hejsager Strand, så I kan se frem til til en mindeværdig ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus ved Hejsager Strand er således det perfekte valg til en dejlig ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie har vi samlet så mange private sommerhuse ved Hejsager Strand til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over dine muligheder hos os. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så skyldes det at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil til hver en tid få den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus ved Hejsager Strand hos os, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus ved Hejsager Strand, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.