Del
Vælg mellem 252 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Hejls_130-F04545
Emne nr. 130-F04545
Badeby ved den skønne Hejlsminde Strand ud til Lillebælt

Hejls var oprindelig et fiskerleje men er i dag en badeby ved Hejlsminde Strand. Stranden er et af de skønneste steder ved Lillebælt og tildelt Det Blå Flag. Stranden har badebro, kørestolsrampe, p-plads, kiosk og gode toiletforhold. Stranden er en fin sandstrand, og her er både god plads til leg, beachvolley og solbadning, og man kan modtage undervisning i windsurfing og SUP. Landskabet er smukt og velegnet til vandreture og fuglekiggeri.

Ta’ på udflugt til den arkitektonisk smukke by Christiansfeld, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Der arrangeres byvandringer, hvor man kan se og hør om den unikke byplan og arkitektur med de mange særprægede detaljer. Går man på egen hånd, er det en god ide at starte turen i Christiansfeld Centret i Søstrehuset, hvor der også er videns- og formidlingscenter med Brødremeningens store samling med effekter fra stenalderen og fra missionspladserne i bl.a. Grønland og Afrika. Kig også indenfor på Dansk Legetøjsmuseum og oplev en hel verden af legetøj – lige fra bedstemors dukker til moderne playmobil slotte.

Går turen til Haderslev, kommer man ikke uden om byens vartegn; Domkirken. Kirken, der er bygget i gotisk stil, rummer fin kirkekunst og smukt inventar. Haderslev byder også på unikke undervands oplevelser. Ta’ familien med på snorkelsafari. Der benyttes ikke iltflasker, kun våddragt og snorkeludstyr, så alle kan være med. Undervandsfiskeriet foregår med håndspyd eller harpun. Sidstnævnte kræver dog et fisketegn. Alt udstyr kan lejes på stedet.

Vil I hellere boltre jer højt til vejrs i trætoppene, er Funky Monkey Park i Kolding stedet. Instruktører hjælper jer på vej og sørger for, at sikkerheden er i top ligesom oplevelsen. Tæt på Koldinghus ligger Legeparken, der er et stort rekreativt parkområde for både børn og voksne. Når først energien er brændt af udenfor, er det tid til et besøg i de storslåede samlinger af interiør fra 1500-tallet og frem til vor egen tid, romansk og gotisk kirkeskulptur, ældre dansk billedkunst samt kunsthåndværk med hovedvægten på dansk sølv.

Et andet must see er Trapholt, Danmarks eneste museum for både billedkunst, kunsthåndværk, design og møbeldesign. Beliggenheden og arkitekturen er helt unik, da museet ligger ved skulpturparken og et smukt haveanlæg højt over Kolding Fjord.

Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, og skal der fart over feltet, er Bowl´n´Fun i Kolding et godt bud. Her er fuldautomatiske bowlingbaner, der alle er udstyret med børnebander, så hele familien kan være med. Derudover er her Laser Matic og et stort legeland. Nicolai for børn er et sjovt oplevelsesunivers med masser af leg og eventyr. Start med en klatretur i Junglen og gå ikke glip af de mange muligheder i de kreative værksteder.

Lej sommerhus Hejls hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Hejls, så I kan se frem til til et mindeværdigt ophold i et flot beliggende sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet efter ejerens egen smag. Et privat sommerhus Hejls er således det oplagte valg for en dejlig ferie med nem adgang til spændende oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så mange private sommerhuse Hejls til leje, at du uden problemer vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over mulighederne her på siden. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Hejls her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis du måtte sidde tilbage med spørgsmål vedrørende leje af et privat sommerhus Hejls, hjælper vi dig gerne videre. Ring eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.