Del
Vælg mellem 161 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Grønninghoved Strand_130-F02642
Emne nr. 130-F02642
Fred og ro og familiehygge lige ud til Lillebælts rolige vand

Den fine lille sandstrand ved det lave rolige vand er et perfekt sted at tage børnene med på strandtur. Her kan de lege i vandet og sandet, og man kan gå tur på den lange badebro ud til de hyggeligt vippende både. Stranden har kørestolsramper, toiletter og p-plads samt enkelte bord/bænke. Ved campingpladsen er der desuden en opvarmet pool, børnebassin og forskellige legefaciliteter.

Den hyggelige by Christiansfeld ligger kun 14 km fra Grønninghoved Strand. Byen er bl.a. kendt for kakkelovne og lækre honningkager og for at være udnævnt til UNESCO verdenskulturarv. Dette skyldes Brødremenighedens byplan og unikke arkitektur tilbage i 1773.

Der er kun 17 km til den spændende storby Kolding, hvor der både er masser af seværdigheder, shopping muligheder og sjov for børn. Et af stederne er Geografisk Have, der foruden over 2000 forskellige buske og træer også har en junglesti for børn, to legepladser og Kolding Miniby. Ta’ madkurven med og lav en picnic i haven. Et andet oplagt sted for børnefamilier er Legeparken. Parken er åben året rund, her er fri entre og så godt som alle tænkelige aktiviteter. Legepladser, racerbaner til mooncars, cykelbåde og robåde – og så er her smukt og grønt. Også her må man medbringe madkurv og tænde op i grillen. Er I til højder og spænding, er Funky Monkey Park alletiders oplevelse.

Lej sommerhus ved Grønninghoved Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et stort og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til leje. Der er udelukkende tale om private sommerhuse ved Grønninghoved Strand, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus ved Grønninghoved Strand er derfor det perfekte valg for en afslappende ferie med let adgang til mange oplevelser.

Overblik

Hos Dansk Sommerhusferie er der samlet så mange private sommerhuse ved Grønninghoved Strand til leje, at du uden videre vil kunne finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter et privat sommerhus til leje på mange forskellige portaler; det er langt nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så skyldes det at det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du vil altid få den laveste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Grønninghoved Strand her på siden, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Hvis der er noget du er i tvivl om i forbindelse med din leje af et privat sommerhus ved Grønninghoved Strand, står vi klar til at hjælpe dig videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.