Del
Vælg mellem 158 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Bjert Strand_130-F02696
Emne nr. 130-F02696
Smukt og fredeligt område i Naturpark Lillebælt syd for Kolding

Bjert Strand ligger ud til Lillebælt 13 km syd for Kolding. Stranden er en hyggelige lille sandstrand, der ligger i læ af et bælte af træer. Vandet er lavt, her er en badebro, som børnene kan fiske krabber fra, og her er p-plads og toiletter lige ved stranden – også handicaptoiletter.

Bjert Strand ligger i Naturpark Lillebælt, der går fra Treldenæs i nord til Hejlsminde i syd. Naturparken består af smukke kyst- og landområder, og her kan man sommeren igennem opleve verdens tætteste bestand af marsvin, når op mod 3000 af slagsen boltrer sig i Lillebælt. Naturparken er også yngleområde for havørne, rørhøge samt mange trækfugle.

Kolding byder på masser af historie, bl.a. det gamle kongeslot Koldinghus. Slottet rummer samlinger af interiører helt tilbage fra 1500-tallet, romansk og gotisk kirkeskulptur samt billedkunst og kunsthåndværk, primært af dansk sølv. Efter et besøg her, vil børnene nok gerne en tur i SlotssøBadet, der er et tropisk badeland med alskens aktiviteter. Her er også spabad, sauna og dampbad samt loungeområde med trådløst netværk, hvis de voksne bliver klar til at gå op af vandet før børnene.

Den hyggelige by Christiansfeld ligger kun 19 km fra Bjert Strand. Byen er bl.a. kendt for kakkelovne og lækre honningkager og for at være udnævnt til UNESCO verdenskulturarv. Dette skyldes Brødremenighedens byplan og unikke arkitektur tilbage i 1773.

Lej sommerhus ved Bjert Strand her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du en stor og meget forskelligartet mængde af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse ved Bjert Strand, så I kan se frem til til en uforglemmelig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus ved Bjert Strand er derfor det oplagte valg når det drejer sig om en dejlig ferie med nem adgang til mange oplevelser.

Overblik

Her på siden har vi samlet så stor en mængde af private sommerhuse ved Bjert Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder hos os. Det giver ingen mening at søge efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er grunden at det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus ved Bjert Strand her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der skulle være noget du vil spørge om vedrørende din leje af et privat sommerhus ved Bjert Strand, er vi klar til at hjælpe. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail, så finder vi ud af det.