Del
Vælg mellem 168 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Binderup Strand_084-F50312
Emne nr. 084-F50312
Dejligt område ved Lillebælt tæt med masser af oplevelser

Binderup Strand er en dejlig badestrand ud til Lillebælt. Stranden har fint sand, vandet er lavt og børnevenlig. Her er fine faciliteter som en badebro, kørestolsrampe, p-plads, kiosk og toiletter for alle lige i nærheden. Stranden ligger i gåafstand fra sommerhusområdet. Stranden er tildelt det Blå Flag.

Kan I lide at tage på fisketur, er der mange muligheder tæt på Binderup Strand. Lillebælt er et af landets allerbedste steder af fiske efter havørred, og i Kolding Å kan man fange både laks, ørred, ål og gedder. Egnen har også flere fiskesøer, f.eks. Stenvad Put & Take og Skovhave Fiskesø, Hvilested Lystfiskersøer og Seest Mølle Lystfiskeri.

Planlægger I en cykeltur, kunne den gå de 4 km til Skamlingsbanken. På toppen af Sønderjyllands højeste punkt står et mindesmærke for forkæmperne af den danske sag i Slesvig. Herfra er der en helt fantastisk udsigt over området, Lillebælt samt store dele af Fyn og Sønderjylland.

Lad udflugten gå til Christiansfeld, der pga. sin specielle byplan og arkitektur er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Byen er også berømt for sine honningkager. Kig også indenfor på Dansk Legetøjsmuseum og oplev en hel verden af legetøj. Her er alt lige fra bedstemors dukker til moderne playmobil slotte.

Besøger I Kolding, kommer I ikke ude om kunstmuseet Trapholt, der er Danmarks eneste museum for både billedkunst, kunsthåndværk, design og møbeldesign. Beliggenheden højt over Kolding Fjord og bygningens arkitektur er helt unik, og her er en særlig afdeling for børn, hvor de kan gå på skattejagt og opdagelse. Koldinghus har en storslået samling af interiør fra 1500-tallet og frem til vor egen tid, romansk og gotisk kirkeskulptur, ældre dansk billedkunst samt kunsthåndværk med hovedvægten på dansk sølv. Børnene kan klæde sig ud i gamle dragter og gå på skattejagt. Uden for museet er der en stor legeplads. En shoppingdag i Kolding byder på hele ni gågader og et stort center med 120 butikker og biografer. Vil I højt til vejrs i trætoppene, er Funky Monkey Park stedet. Instruktører viser jer til rettet, og sikkerheden er i top. Nicolai for børn er et oplevelsesunivers med masser af leg og eventyr. Her er alt fra klatreture i Junglen til kreative værksteder.

I Haderslev kan man tage på snorkelsafari. Da der ikke benyttes iltflasker, men kun våddragt og snorkeludstyr, store som små være med. Prøv at fange en fisk med håndspyd eller harpun. Sidstnævnte kræver dog et fisketegn. Alt udstyr kan lejes på stedet.

Lej sommerhus Binderup Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse Binderup Strand, så I kan glæde jer til en mindeværdig ferie i et dejligt sommerhus, som er 100% individuelt indrettet. Et privat sommerhus Binderup Strand er derfor det oplagte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med spændende oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Hos os er der samlet så stor en mængde af private sommerhuse Binderup Strand til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken type sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne hos os. Du er altså fri for at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det slet ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus Binderup Strand hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der skulle være noget du vil spørge om vedrørende din leje af et privat sommerhus Binderup Strand, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi en løsning på problemet.