Del
Dejlige oplevelser i byen, i skoven, på vandet og ved stranden

Haderslev er en spændende by med både godt shopping miljø, smuk natur og fine historiske seværdigheder. En af dem er Domkirken, der er en smuk gotisk katedral. Domkirken er åben for besøgende.

Der er flere muligheder for en sejltur, når man holder ferie i Haderslev. Den nyeste er med moderne og eldreven dambåd på Haderslev Dam. Turen tager ca. en time og man kan stå af og på undervejs. En unik måde at opleve naturen og dyrelivet omkring dammen på. En anden mulighed er med fjordbåden Helene på Haderslev Fjord. Turen går til Aarø, der er rig på oldtidsminder og smuk uberørt natur. Undervejs kan man være heldig at se nogle af de mange marsvin, der boltrer sig i vandet. Det menes, at der er op mod 3000 marsvin i Lillebælt om sommeren.

Haderslev Dyrehave er Danmarks næststørste af slagsen, og haven består af både sletter og skov. Her lever ca. 200 dådyr og 20 krondyr, og hver sommer fødes ca. 70 kalve. Mange af stierne i haven er handicapvenlige.

Der er mange fine cykelruter omkring Haderslev, bl.a. til det smukke Haderslev Næs, hvor man stadigt kan se voldsteder fra det adelsgods, der lå her i middelalderen. Turen kunne også gå til Østerskov eller Vesterskov, der til sammen udgør resterne af de store middelalderskove, der gik fra Lillebælt til Christiansfeld. Der er fine markerede cykelruter i skovene.

Vil I gerne til stranden, er der mange fine strande med lavt roligt vand inden for en afstand af max. 20 km. Bl.a. Diernæs Strand, Flovt Strand og Kelstrup Strand.

Lej sommerhus i Haderslev hos os

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udvalg af sommerhuse til udlejning. Der er alene tale om private sommerhuse i Haderslev, så I kan glæde jer til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus i Haderslev er derfor det perfekte valg til en afslappende ferie med let adgang til en række oplevelser.

Overblik

Her på siden er der samlet så mange private sommerhuse i Haderslev til leje, at der også er det helt rigtige sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dine muligheder her på siden. Der er ingen grund til at lede efter sommerhuset på mange forskellige portaler; det er langt nemmere bare at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde det sommerhus du drømmer om hos Dansk Sommerhusferie, så er det fordi det ikke eksisterer.

Laveste pris

Du får altid den billigst mulige pris, når du lejer et privat sommerhus i Haderslev hos Dansk Sommerhusferie, for vi har prisgaranti på samtlige sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt der er noget du vil spørge om omkring leje af et privat sommerhus i Haderslev, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring til os eller send en mail, så finder vi ud af det.