Del
Vælg mellem 113 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Starup_130-F07082
Emne nr. 130-F07082
Hyggelig landsby tæt på Haderslev by, fjorden og Lillebælt

Nogle få km øst for Haderslev by, på sydsiden af fjorden finder man landsbyen Starup, som omkring år 1050 var et vigtigt handelssted. Tager man med Fjordbåden Helene på tur på Haderslev Fjord, får man en smuk naturoplevelse. Sejlturen langs den smalle og bugtede fjord rummer også en rig kulturhistorie, som bl.a. Starup Kirke, der stammer tilbage til år 1100. Kirken er en tre-skibet basilika, hvor man kan se rester af kalkmalerier fra den sene middelalder i apsishvælvingen. Kirken har også en smuk renæssanceprædikestol, en meget stor romansk døbefont og smukke glasmalede vinduer.

En ny og anderledes måde at opleve Haderslev på er med den helt nye og moderne eldreven dambåd på Haderslev Dam. Turen tager ca. en time, og der er mulighed for at stå af og på undervejs.

Haderslev rummer både et hyggeligt handelsmiljø og historiske seværdigheder, som f.eks. domkirken – Vor Frue Kirke. Kirken er åben for besøgende og absolut et besøg værd. Sommeren igennem arrangeres der guidede ture, hvor man ser byen i børnehøjde. En god familieaktivitet. Haderslev er også rig på gallerier, bl.a. Art Galleri Berkwill og Studio Keramik. Blandt byens butikker er den socialøkonomiske virksomhed SMIG, hvor man bl.a. kan købt brugskunst, håndarbejde, smykker og hjemmebagte lækkerier.

Haderslev Dyrehave er Danmarks næststørste dyrehave med ca. 200 dådyr og 20 krondyr – og hver sommer omkring 70 nyfødte kalve. Dyrehaven består af både sletter og skov er et dejligt udflugtsmål.

Lej sommerhus i Starup her

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er udelukkende tale om private sommerhuse i Starup, så I kan glæde jer til et skønt ophold i et dejligt sommerhus, som er 100 procent individuelt indrettet. Et privat sommerhus i Starup er således det oplagte valg når det drejer sig om en afslappende ferie med nem adgang til en lang række oplevelser.

Overblik

Vi har samlet så stor en mængde af private sommerhuse i Starup til leje, at der også er det helt perfekte sommerhus til dig. Uanset hvilken slags sommerhus du drømmer om, kan du hurtigt få et overblik over dine muligheder hos os. Det giver ingen mening at søge efter et sommerhus på et utal af forskellige portaler; det nemmeste er at søge på Dansk Sommerhusferie. Sat lidt på spidsen: Hvis du ikke er i stand til at finde sommerhuset hos os, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den lavest mulige pris, når du lejer et privat sommerhus i Starup her på siden, for vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse.

Personlig betjening

Såfremt du måtte have nogen spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus i Starup, hjælper vi dig gerne videre. Giv os et kald på 8724 1275 eller send en mail til info@dansk-sommerhusferie.dk, så finder vi ud af det.