Del
Vælg mellem 89 sommerhuse
Udlejning af privat sommerhus Flovt Strand_130-F07600
Emne nr. 130-F07600
Dejligt naturområde med strand og skønne oplevelser ved vandet

Flovt Strand ligger ud til Lillebælt ved sommerhusområderne Flovt Strand og Råde Strand. Stranden og vandkanten består af fint sand med småsten, og vandet er lavt og børnevenligt.

Nærmeste by er Haderslev, der rummer både et hyggeligt handelsmiljø og historiske seværdigheder, som f.eks. domkirken – Vor Frue Kirke. Kirken er åben for besøgende og absolut et besøg værd. En sjov og anderledes måde at opleve byen på er på tur med dambåden på Haderslev Dam. Turen med den helt nye og moderne eldreven dambåd på Haderslev Dam tager ca. en time, og der er mulighed for at stå af og på undervejs. Et af de oplagte steder er kigge nærmere på er Haderslev Dyrehave, der er Danmarks næststørste. Dyrehaven består af både sletter og skov, og her lever ca. 200 dådyr og 20 krondyr. Hver sommer fødes ca. 70 kalve, så man kan opleve dyr i alle størrelser og aldre.

Blandt andre skønne sejlture kan nævnes fjordbåden Helene, der sejler på Haderslev Fjord samt til Årø, der ligger som en naturperle i Lillebælt. Man kan også ta’ cyklerne de 6 km til Aarøsund Havn og tag færgen videre til øen. Øen er rig på oldtidsminder og smuk uberørt natur, og her mærker man straks roen. På havnen kan man kigge på de små kuttere og lystbåde i marinaen og spise is fra havnekiosken, og rundt på øen er der åbne græsarealer med store flokke af grågæs og viber samt græssende køer. Besøg også Vingården med vinsmagning og vandretur på vinmark og i æbleplantage. Flere steder på øen er der gårdbutikker, hvor man kan købe lokale specialiteter som kød, honning og grøntsager, og på Årø Fiskerøgeri kan man købe nyrøgede fisk.

Når man færdes på Lillebælt, kan man være heldig at se nogle af de mange marsvin, der boltrer sig i vandet. Det menes, at der om sommeren er op mod 3000 marsvin i Lillebælt. Der er også fyldt med gode fiskesteder og gode muligheder for at fange bl.a. havørreder.

Lej sommerhus ved Flovt Strand hos Dansk Sommerhusferie

Hos Dansk Sommerhusferie finder du et enormt og meget forskelligartet udbud af sommerhuse til udlejning. Der er kun tale om private sommerhuse ved Flovt Strand, så I kan se frem til til en skøn ferie i et flot beliggende sommerhus, som er 100% individuelt indrettet efter ejerens personlige stil. Et privat sommerhus ved Flovt Strand er således det oplagte valg til en dejlig ferie med interessante oplevelser i lokalområdet.

Overblik

Vi har samlet så mange private sommerhuse ved Flovt Strand til leje, at du uden videre vil være i stand til at finde det sommerhus du ønsker dig. Uanset hvilken slags sommerhus du ønsker dig, kan du på et øjeblik skaffe dig et overblik over dine muligheder hos Dansk Sommerhusferie. Der er ingen grund til at søge efter et sommerhus på mange forskellige portaler; det er meget nemmere blot at søge på Dansk Sommerhusferie. Groft sagt: Hvis du ikke synes du kan finde sommerhuset hos os, så er forklaringen at det slet ikke findes.

Laveste pris

Du vil når som helst få den billigste pris, når du lejer et privat sommerhus ved Flovt Strand her på siden, for vi har prisgaranti på dem alle sammen.

Personlig betjening

Hvis der er noget du vil spørge om omkring din leje af et privat sommerhus ved Flovt Strand, står vi klar til at hjælpe dig videre. Ring eller send en mail, så finder vi en løsning på problemet.